Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/maj-maaned-glaeder-jeg-mig/

I maj måned glæder jeg mig til …

maj

Med vejrudsigten for de kommende dage, kan jeg sagtens leve med lidt regnbyger her til morgen (det er jo tilmed helt godt for græsset og de nysåede frø i højbedene med lidt regnvejr) og med sådan et par lune solskinsdage søndag og mandag – så ved jeg bare at vi har så meget godt forude. NU vender det og jeg håber og tror at maj måned bliver helt fantastisk dejlig.

Man bliver jo bare helt grundglad af hvordan alle smiler til hinanden på gaderne og ser nærmest helt lettede ud over at det nu endelig blev et lunt forår.

 • Jeg drømmer om koldskål, de første jordbær fra haven, hjemmelavet rabarbersaft og om mange andre dejlige ting …. her er min liste over hvad jeg glæder mig til i maj måned: 
 • 4 dejlige fridage i denne uge. Jeg har jo så godt nok helt selvvalgt og til min store fornøjelse fået indrettet mig med et ‘arbejdsliv’, hvor jeg ikke har rigtige traditionelle fridage, ferier, helligdage og den slags – men det bliver skisme da herligt at have hele familien hjemme og bare rånyde det gode vejr, spise is, grille noget god mad og heppe på at frøene i haven spirer og den slags
 • til min dejlige nieces barnedåb – hun er så krammelækker og jeg glæder mig!
 • Spise middag med gode venner –  forhåbentlig i haven, som er jo yndlingsstedet i disse dage
 • spise hjemmelavet koldskål
 • Tage den store beslutning om vi skal plante et æbletræ, et blommetræ, et dværgkirsebær træ på det sted hvor et gammelt æbletræ der ikke gav mere end 7 æbler hvert år og derfor måtte lade livet under forrige måneds haveprojektet.
 • Passe, nusse og pleje min have – og få indøvet en lille rutine med en morgentur, en frokosttur og en aftentur rundt i haven. Stemningen, lyset og lydene er så forskellige over dagen og jeg tror det vil gøre mig helt godt at have et lille ritual af den slags.
 • Have fokus på at der i mine aftenrutiner skal mindst 2 dage om ugen uden arbejde og tid ved computeren og blive bedre til at lukke ned online mellem 22 og 8.30. Jeg er også offline fra ca kl 14-19.30 de fleste dage, da det er familietid. (måske jeg skulle skrive et indlæg om hvordan og hvornår jeg arbejder hen over dagen? og hvordan en dag typisk ser ud for mig?)
 • Fejrer Johan og Julies 7 års fødselsdag

Del endelig også jeres skønne planer for maj måned ♥

30 kommentarer
 • Marianne Luna skrev:
  3. maj 2016 kl. 09:49

  Det kunne være vildt spændende med at indlæg om en typisk arbejdsdag/-uge. :)

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:12

   Fedt! Det vil jeg da lige starte med at skrive et indlæg om snart :)

   • Carina skrev:
    4. maj 2016 kl. 12:06

    Ja det indslag ville jeg også gerne læse (ligesom alle de andre ;-))

    • Ann-Christine skrev:
     7. maj 2016 kl. 10:26

     Skønt! Det glæder jeg mig til at dele :)

 • CharlotteR skrev:
  3. maj 2016 kl. 10:14

  Ja, det ville være fantastisk med et indlæg om dit arbejdsliv. Jeg drømmer selv om noget ligende så alle indput er meget inspirerende.

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:13

   Spændende! – og det vil jeg rigtig gerne skrive et indlæg om meget snart.

 • Dorte skrev:
  3. maj 2016 kl. 10:22

  Synes også det ville være super hyggeligt med et arbejdsindlæg. Her hos mig har vi også en barnedåb at se frem til her i maj måned og så håber jeg, at maj måned bliver måneden, hvor jeg kommer ovenpå efter en dum hjernerystelse kombineret med stress. Ting tager bare tid! Rigtig god maj til dig, AC. KH D

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:23

   Det vil jeg meget gerne skrive et indlæg om snart :)
   Og æv da, for pokker med både hjernerystelse og stress oven i – kunne godt forestille mig at det er en drøj omgang og en knap så god kombi, hvor stress bliver forværret af hjerterystelse og omvendt. Håber du kan få masser af ro på og netop finde roen i at det tager tid.
   Kram til dig

 • 3. maj 2016 kl. 12:48

  Nyde haven (forhåbentlig) virkelig vågner op. Fik sået rigtig meget i weekenden, og endnu mere i den kommende weekend.

  Selv om køkkenhaven er lille, kan man jo godt klemme meget ind :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:24

   Lige præcis og jeg kan næsten ikke vente med at se det hele gro op og blive til en frodig og grøn køkkenhave.
   Ha´ en helt fantastisk uge – det bliver jo det bedste vejr vi kunne ønske os :)

 • Ann skrev:
  3. maj 2016 kl. 13:01

  Det lyder (igen) som nogle hyggelige planer for måneden. Jeg glæder mig også til at komme igang i haven, den har været noget forsømt pga det dårlige vejr, men nu glæder jeg mig til at plante krukker, lave krydderurtehøjbed og forhåbentlig få tid og ro til at læse en bog eller to på terrassen.. Og ellers skal jeg for alvor igang med forberedelser til vores bryllup i juni: bordkort, blomsterdekorationer, små overraskelser osv. Det blir en god måned!

  Ann

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:25

   Hvor dejligt og nu hvor vejret har vendt fuldstændig og viser sig fra sin allerbedste side, så er det bare så lækkert at komme igang med udelivet.
   Hvor fantastisk med bryllupsplaner, det må bare være vildt dejligt at gå og forberede. SÅ spændende ♡
   Kh AC

 • Inaam skrev:
  3. maj 2016 kl. 13:03

  Sikken en masse skønne ting du vil lave i maj måned. Håber du når det hele.

  Vi har lige købt en nyt telt, så vi har planer om at tage på campingtur en af weekenderne for at prøve det af. Planen er nemlig at vi skal på camping i sommerferien. Det bliver så spændende at skulle prøve det. Så vi håber, at vejret fortsætter.

  God regnvejrsdag til dig

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:27

   Ih så hyggeligt med camping ferie. Vi har også aftalt at der skal købes et telt i løbet af de næste uger, for det er bare så hyggeligt at sove udendørs :)
   Håber på en skøn sommer med godt campingvejr og denne weekend lyder jo til at være helt perfekt til det :)
   Kh AC

 • Laura skrev:
  3. maj 2016 kl. 14:23

  Det lyder som nogle skønne planer! Jeg bliver helt ærgerlig over ikke at være i Danmark i maj i år – især når maj er én af mine yndlingsmåneder! Til gengæld skal jeg færdiggøre sidste eksamen og dermed et udlands-semester i Skotland, fejre min fødselsdag med mine Erasmus-venner (men uden min familie for første gang nogensinde!) og påbegynde en måneds interrail med min gode veninde. Vi regner med at nå forbi Liverpool, London, Paris, Bruxelles, Amsterdam og Hamburg, inden vi er hjemme i Danmark igen i midten af juni.

  Ha’ en dejlig maj-måned! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:29

   Og nu hvor vejret endelig viser sig fra sin fine side, kan jeg godt forstå dig. I løbet af april drømte jeg tilgengæld mange, mange rejsedrømme ;) Skotland lyder nu heller ikke værst, der er så smukt og hyggeligt, synes jeg – den lille bid jeg har set i hvertfald.
   Lyder som de skønneste planer du har for den næste tid med interrail – rigtig god rejse til jer ♡
   Kh AC

 • Catrine skrev:
  3. maj 2016 kl. 14:54

  Jeg troede ikke man kunne så allerede? Er jorden varm
  nok? Så må jeg da vist i gang. Min køkkenhave plejer at være mere blomster end køkken. Mine favoritter: lathyrus, frøken hat, stolt kavaler, kornblomst og morgenfrue.

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:31

   Ja, det kan man sagtens. Vi har højbede og de bliver hurtigt varme så snart solen skinner og det er bare lidt lunt – så er det helt perfekt nu.
   Rigtig dejlig maj måned til dig
   Kh AC

 • Petitflora skrev:
  3. maj 2016 kl. 14:59

  Det lyder som nogle rigtig gode og hyggelige planer ♥ Det er bare så dejligt at vi går varmere dage i møde. Det ville være så fint med et indlæg om dine arbejdes rutiner. Det er jo tit når man er selvstændig og arbejder meget hjemmefra, at der tit bliver brugt nogle timer om aftenen på arbejde også ♥
  God “miniferie”
  Kh Anja

 • Henriette skrev:
  3. maj 2016 kl. 15:32

  I maj glæder jeg mig til:
  – at fejre min egen fødselsdag
  – at sende noget smukt og noget fjollet til min søster ifm hendes fødselsdag
  – at sende min store dreng på sin første alene-ferie hos moster – og til at nyde min lille-store pige herhjemme
  – at fejre pinsedag med den årlige skovtur med min far og hans søster, mine fætre, kusiner og deres familier
  – en spændende samtale omkring et muligt job
  – at få rigtigt gang i køkkenhaven
  – at trække de første rabarber og klippe det første purløg

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:35

   Sikke spændende maj planer du har.
   Rigtig meget held og lykke med samtalen, jeg krydser fingre for dig!
   -og god fornøjelse med udelivet og haven og alt det andet dejlige du har planer om
   Kh AC

 • Trine skrev:
  3. maj 2016 kl. 17:13

  Det lyder dejligt- haven er også på min majliste- og her i fridagene tager vi på weekend i Århus og skal være turister fra fredag til søndag- det glæder jeg mig meget til- oplevelser, god mad, kultur og sol i godt selskab! Ellers bliver maj travl med at gøre mine elever klar til eksamen og så skal løbeskoene luftes oftere?

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:36

   Ej, hvor hyggeligt! Så glæder det mig at Aarhus jo har planer om at vise sig fra sin allerbedste side vejrmæssigt i weekenden :)
   rigtig god tur herover ♡

 • Carina skrev:
  3. maj 2016 kl. 21:57

  Dejlige planer for maj i har – jeg knus elsker maj og hygger osse i haven og ser frem mod at spise udenfor…
  Jeg håber at maj indeholder flere rejse/tur og beauty indlæg fra dig ?

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2016 kl. 09:39

   Det er virkelig også en skøn måned, som jeg også holder meget af ♡
   Og jubii, det er jeg glad for at du spørger til – jeg ved ikke lige med rejser, det kan være det først bliver over sommeren juni/juli/august at der kommer rejser og ture, men nu må vi se. Men beautyindlæg skriver jeg gerne meget snart igen
   Kh AC

 • Henriette skrev:
  5. maj 2016 kl. 08:05

  Hvor er det vildt at de allerede fylder 7år? Husker tydeligt da jeg begyndte at følge din blog, du var høj gravid og vild med vandmeloner ??

  • Ann-Christine skrev:
   7. maj 2016 kl. 10:32

   Ja, det er virkelig helt vildt!
   Og super hyggeligt at du har læst med så længe :)
   Skør craving at få der i starten af maj måned, det var lidt svært for Martin at skaffe dem, men det lykkedes til sidst ;)

 • Jonna skrev:
  7. maj 2016 kl. 13:05

  Jeg nyder hver gang du sender månedsliste ud, så hyggelig en ide.
  Det lyder som en super maj måned. Ja det lune gode vejr letter på meget og giver energi.
  Den helt store plan for min (vores) maj måned er at s om lillebror melder sin ankomst. Har termin om 2 uger, men kan jo også være han først kommer i start juni. Uanset hvad så glæder vi os:-):-):-)
  Og ja, et indlæg om din daglige dag ville være herligt.
  Kh Jonna

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2016 kl. 08:50

   Det er jeg rigtig glad for at høre! Synes også de er så hyggelige at lave :)
   Så dejligt med en lillebror på vej, og så lige i det skønne sommervejr, det bliver da helt fantastisk! Rigtig god barsel til dig og familien
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.