Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/majspandekager/ Aftensmad Madpandekager og madvafler, Pandekager, Tilbehør Aftensmad

Majspandekager

Majspandekager er en rigtig lækker madpandekage, som er et fint supplement til de mexicanske tortillas og kan fyldes med alverdens dejlige grøntsager, dip, deller, falafler, lidt chili con carne og grønt, en rest kød og andre dejlige sager.

De smager skønt, er nemme at lave og så mætter de dejligt.

Hvis du bager dem lidt længere så bliver de sprøde, men dejligt bløde hvis de ikke får for længe på panden og så er de også skønne i madpakkerne.

Prøv også: min opskrift på falafler >>

PT45MPT20M10

Majspandekager

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 4 dl mælk
  • 4 æg
  • 0,50 tsk salt
  • 200 g fuldkornsmajsmel
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør mælk, æg, salt og pisk fuldkornsmajsmel i dejen. Lad gerne dejen stå og hvile i 30 minutter.

Dejen skal være flydende, så den nemt kan fordeles på panden til en pandekage og den skal gerne røres sammen undervejs.

Fordel lidt olie og smør på en varm pande. Når smørret er bruset af, så hældes lidt pandekagedej ud og panden vippes lige lidt rundt så det fordeler sig på hele panden – steg pandekagerne en af gangen på begge sider.