Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spidskaalswrap-med-laks-og-kapersdressing/

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

Spidskålswrap med laks er ofte en hverdagsredning i min familie.

De knasende sprøde kålblade er geniale til en super lækker, sund og lynhurtig aftensmad. En god måde nemt at få ekstra grøntsager føjet til måltidet.

De kan fyldes med alverdens dejlige råvarer; grøntsager, fisk, kylling, kød eller vegetarlækkert med avocado, hummus, salat og bønner. Her er det ovnbagt laks, en cremet kapersdressing, pærer og agurk. Nemt og lækkert!

Prøv også: min opskrift på en lækker buddha bowl >>

PT25M

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 300 g laksefilet
  • 0,50 citron, saften herfra
  • 1 spidskål
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 pære, i små tern
  • 0,50 agurk, i små tern
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Kapersdressing
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 spsk kapers, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom laksen i et ovnfast fad med bagepapir. Dryp med lidt citronsaft og drys med salt og peber. Bag i en forvarmet ovn ved 175  grader varmluft i 15 minutter.

Rør dressingen sammen og smag den godt til.

Server pærer, løg, agurker og dressing i små skåle ved bordet, så man selv kan samle sin spidskålswraps.