Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spidskaalswrap-med-laks-og-kapersdressing/

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

Spidskålswrap med godt fyld er en super lækker, sund og hurtig aftensmad.

Vi er ret begejstrede for wraps, sandwiches og hjemmelavede tortilla herhjemme. De er skønne, og kan fyldes med alverdens dejlige ting, grøntsager, fisk, kylling, kød eller bare helt vegetarlækkert med avocado, humus, korn eller kerner. Jeg elsker variation og en variant som denne hvor spidskål – eller et hvilket som helst andet kålblad – udgør wrappen smager virkelig skønt og er en god måde at få lige lidt ekstra grøntsager føjet til måltidet.

PT20Mter

Spidskålswrap med laks og kapersdressing

4 pers.    20 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 2 laksefiletter
  • 1 spidskål, 8 blade herfra
  • 1 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 2 pærer, skåret i skiver
  • 1/2 agurk, i skiver
  • 1 citron, 2 spsk citronsaft herfra + 1 spsk til dressing
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Kapersdressing
  • 1 dl ymer, eller cremefraiche
  • 2 spsk kapers, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Kom laksen i et ovnfast fad og dryp dem med lidt citronsaft, samt salt og peber.

Bag den i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.

Rør dressingen sammen og server det hele i små skåle ved bordet, så man selv kan samle sin spidskålswraps.