Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgenkaffe-og-mortensaftensplaner/

Morgenkaffe og Mortensaftensplaner


I dag er det mig der har morgenvagten, men morgenfriske Johan som vågnede allerede kl 5.30. Vi har hygget med ‘Far til fire’ på dvd´en, morgentv og nu også dagens første kop kaffe og lidt læsning af det nye BoligMagasinet. Jeg elsker faktisk disse tidlige morgener sammen med morgenfriske hyggenusse børn. (Jeg elsker altså også at sove længe, og det skiftes vi til, så det er min tur til det i morgen)

I aften holder vi Mortensaften og har planer om vores traditionelle andesteg med appelsin samt en lidt utraditionel risalamande med appelsinsauce. Som regel begynder mit julehumør så småt at starte efter Mortensaften – nok pga duften af andesteg og de brunede kartofler, som jeg ikke kan stå for ;)

14 kommentarer
 • Sofie skrev:
  10. november 2012 kl. 08:15

  Jeg nyder nu også de hyggelige morgener med min morgenfriske dreng, han står dog ikke op kl. 5.30, puha det er da tidligt! Man føler sådan man får noget ud af dagen, også selvom det starter med timevis af hygge <3
  Det lyder som en dejlig mortensaften i skal have, skal i have gæster? Vi rykker mortensaften til Mortens middag i morgen hos mine forældre, da det er den eneste dag hvor vi, min søster og svoger og mine svigerforældre også kan. Men der smager anden sikkert også godt ;)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 08:13

   Ja, vi havde mine svigerforældre og Martin´s bror og svigerinde + børn til andesteg Mortensaften. Det var super hyggeligt!
   Håber jeres mortensaften også var rigtig god :)

 • Line skrev:
  10. november 2012 kl. 08:33

  Herhjemme er det desværre hverdagskost med en datter på lidt over to år, som vågner mellem 5 og 6. Og da jeg er ekstremt b-menneske, er det til tider lidt af en udfordring! Men ja, jeg må sige, at jeg får en del mere ud af dagen, efter jeg har fået barn! ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 08:12

   Ja, det kan godt være lidt hårdt at skulle op kl 5 i weekenderne. Bare at sove til kl 7-7.30 er blevet luksus ;) De sidste års tid har vi haft flere og flere dage hvor Johan har sovet til kl 7, så jeg håber de meget tidlige morgener bliver færre og færre

 • Anja skrev:
  10. november 2012 kl. 09:12

  Det lyder rigtig hyggeligt <3 Jeg er lige vågnet og fik straks serveret en espresso.. Så kan det kun blive en god lørdag. Vi skal også have and i aften, og jeg vil se om jeg kan få fat i øko appelsiner så jeg kan få prøvet din opskrift. Små jeg skrev på facebook skal vi have en andebryststeg, men jeg tror næsten den skal have lige så længe som en alm. nu hvor den skal laves i stegeso :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 08:03

   Nøj, det lyder som en skøn morgen! Forkælelse :)
   Jeg er lidt spændt på at høre hvordan din and blev, Anja?
   Kh Ann-Christine

 • Cecilie skrev:
  10. november 2012 kl. 09:16

  Gud hvor er jeg helt pjattet med den grå kop. Den må jeg eje. Hvor kan den købes? :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 08:02

   Den er jeg også rigtig glad for. Jeg har købt den i 1+1 i Århus og den er lavet af Helle Gram for Unika-K

 • Tulip skrev:
  10. november 2012 kl. 10:35

  Det lyder som en dejlig hyggelig morgen i selvskab med den skønneste dreng. Kan I have en god Mortens aften og god weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 07:56

   Kram til dig, det ar hyggeligt at du kom forbi i går

 • Marianne skrev:
  10. november 2012 kl. 11:31

  Vi snød og fik and i aftes i stedet. Jeg er normalt ikke den store “ande-fan”, men lavede din opskrift med appelsin, vanille og timian – og hold da op hvor blev den god!!! Tak for den :)

  God aften

  Marianne

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 07:55

   Det er jeg super glad for at høre! Tusind tak for feedback :)
   dejlig dag til dig
   Kh Ann-Christine

 • FamilienDanmark skrev:
  10. november 2012 kl. 13:19

  Det lyder helt vildt hyggeligt! Her er der også gang i hytten tidligt – man kan jo nå omkring 1000 ting, før klokken overhovedet er 8. Lyder ret spændende med appelsinsauce – jeg kunne spise ris a la mande hver dag, så glæder mig lidt til at høre, hvordan du laver den :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2012 kl. 07:54

   Jeg er også risalamande fan ;) opskriften kommer på i dag og appelsinsaucen var virkelig et hit til :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.