Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgenmad-og-arbejde/

Morgenmad og arbejde

Vi kom hjem i går aftes efter et par dejlige dage hos mine forældre. Vi nyder virkelig udendørslivet i disse sommerdage og i dag har vi et ‘byg selv tipi’ projekt.

Jeg fik nogle rafter med hjem fra mine forældres skov og nogle gamle lagner, som gerne måtte blive syet om til en tipi til Johan og Julie. Det bliver rigtig fint. En lille ‘hemmelig’ hule i haven. Når tipien er bygget færdigt senere i dag, så tror jeg, at mine to guldklumper skal forkæles med en lille skål frisklavet jordbærkoldskål, som de kan nyde på tæpper i deres lille hule.

bananpandekager

Efter jeg havde kysset mand og børn farvel og de var godt på vej på arbejde og i børnehave, så lavede jeg mig en lille stabel bananpandekager og anrettede dem med skyr, blåbær, granatæblekerner og rabarbersirup. Lavede en kop kaffe og satte mig til rette med iPad´en og arbejde. Jeg skal have kigget lidt nærmere på programmet til vores blogkursus i dag. Det bliver så spændende og jeg synes det er enormt fedt at arbejde med at skulle hjælpe andre godt på vej i denne forunderlige og vidunderlige blogverden.

Og så er jeg rigtig, rigtig glad, for jeg har gode nyheder at dele:

 • Hvis du er ledig, så er der mulighed for at deltage gennem jobcenteret. Vi har en deltager, der går ledig, som har tilmeldt sig, og får kurset betalt af jobcenteret.
 • Lars og jeg har besluttet, at selv om du tilmelder dig i dag, så skal du ikke betale en krone før 1. september. 
 • Selv om der er længe til 18. september, så er der allerede mange der har tilmeldt sig, der er dog stadig ledige pladser –  så du kan godt nå det. (tilmeld dig her).

morgenmad-pandekager

Jeg bliver bare aldrig træt af bananpandekager og det er første gang jeg spiser dem med rabarbersirup. Uhmm! Jeg har i øvrigt flere rabarberopskrifter på vej. Jeg har hørt, at man skal helst lade sin rabarber hvile fra slut juni til september, men det kommer måske nok lidt an på hvor vildt voksende ens rabarberplante er. Vores små størrelser herhjemme, kan vi ikke trække mere på – men hvis du kan få fat i flere rabarber, så kommer der et par opskrifter her i løbet af næste uge.

pandekager-med-bananer

17 kommentarer
 • Lisbeth skrev:
  27. juni 2013 kl. 09:30

  Hvor ser det lækkert ud og det lyder som et super spændende kursus.

  • Ann-Christine skrev:
   27. juni 2013 kl. 09:43

   Det bliver det også, Lars er vildt god til alt det tekniske – så vi teamer ret godt op :) Jeg glæder mig!

   • Lisbeth skrev:
    27. juni 2013 kl. 10:52

    Det forstår jeg godt. Er meget fristet, men bor langt væk- og tænker samtidig- Giver det mening for mig, når jeg allerede har en meget velbesøgt blog og bare gerne vil lære lidt om wordpress og lidt gode råd til, hvordan jeg får endnu mere ud af min blog!?

    • Ann-Christine skrev:
     28. juni 2013 kl. 07:40

     Det tror jeg sagtens det kunne gøre. Der vil selvfølgelig være områder hvor du nok er helt på hjemmebane – men jeg tror alligevel du vil fået god viden med dig hjem. Alternativt så skriv dig endelig op til nyhedsbrevet, hvis vi på et tidspunkt laver et kursus for erfarne bloggere i København, så er det jo oplagt :)

     • Lisbeth skrev:
      28. juni 2013 kl. 12:58

      Tak for svaret! Vil lige tænke lidt over det… Det lyder spændende under alle omstændigheder;o)

 • Heidi skrev:
  27. juni 2013 kl. 09:36

  Det ser rigtigt lækkert ud.
  Linket på pandekagerne virker umiddelbart ikke

  • Ann-Christine skrev:
   27. juni 2013 kl. 09:43

   Tak for lige at gøre mig opmærksom på det, det virker nu ;)

 • Ann Steen Holmbech skrev:
  27. juni 2013 kl. 10:12

  Hejsa.
  Tror du I laver et kursus senere på året, eller evt. i foråret 2014? Jeg har en lille én på ca. 6 uger i september, så det bliver desværre ikke muligt for mig at deltage på det tidspunkt…

  Ann

  • Ann-Christine skrev:
   27. juni 2013 kl. 10:35

   Hej Ann,
   Det kan jeg godt forstå med sådan en lille størrelse :) Hvor spændende.
   På nuværende tidspunkt har vi ikke planlagt flere kurser,
   Kh Ann-Christine

 • Johanne skrev:
  27. juni 2013 kl. 18:44

  Lækker morgenmad:)
  Jeg glæder mig til at deltage på jeres kursus – sikke klog jeg skal blive!;)
  kh
  Johanne

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2013 kl. 07:44

   Hej Johanne,
   Og vi glæder os til at møde dig, kan du tro :)
   Kh Ann-Christine

 • Sabrina skrev:
  27. juni 2013 kl. 19:38

  Det ser virkelig lækkert ud, bananpandekager er også et kæmpe hit herhjemme, pandekager til morgenmad der smager fantastisk OG med god samvittighed, så bliver det ikke meget bedre :-)

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2013 kl. 07:45

   Det bliver nemlig ikke meget bedre :) Tæt på at være min favoritmorgenmad, selvom jeg dog nødigt vil vælge ;)

 • Jette Arildsen skrev:
  27. juni 2013 kl. 22:25

  Jeg er MEGET intereseret i at vide hvordan man får dispensation gennem sit jobcenter!!

  Er denne person på dagpenge eller kontanthjælp?!

  Mvh Jette

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2013 kl. 07:48

   Hej Jette,
   Tippet er kun givet videre for, at andre også kan forhøre sig om muligheden hos deres eget jobcenter, hvis det er aktuelt. Så du må forhøre dig hos jobcenteret.
   Kh Ann-Christine

 • Karsten Meyerdahl skrev:
  27. juni 2013 kl. 23:57

  Tak for et blik ind i din spændende verden – og tak for en fin og anderledes præsentation

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2013 kl. 07:48

   Selv tak :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.