Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rakost-med-rodbede/

Råkost med rødbede

Som en del andre børnefamilier spiser vi jævnligt råkostsalat herhjemme.

Vi elsker den klassiske råkost med gulerødder, friskpresset appelsinsaft, rosiner og nødder – men for noget tid siden vi jeg denne fine opskrift sendt på mail fra ejeren af den skønne butik MagiskeMinder.dk – for den måtte jeg bare prøve.

Og det gjorde jeg – den er god! Så god at jeg bliver nødt til at give den videre til jer. Der er flere af jer der har spurgt hvad jeg serverer til de hjemmelavede hotdogs, og det er bl.a denne rødbederåkost og/eller speltsalaten.

PT5min

Rødbede råkost salat med æbler

4 pers    5 min
4 pers
Ingredienser
  • 2-3 friske rødbeder, skrællet og groftrevet
  • 2 æbler skåret i tern
  • 1 håndfuld grofthakkede ristede mandler
  • 2-3 spsk rød saft
  • et lille nip salt og en smule friskkværnet peber
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Det er så nemt:

vend det hele sammen, smag til med salt og peber

– og server