Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nougatkonfekt/

Nougatkonfekt

Nougatkonfekt er en herlig lille mundfuld med sprøde hasselnøddestykker, blød nougat og chokolade der smelter i munden.

Mængderne behøver ikke følges så nøje, resultatet skal nok blive dejligt uanset og der er rig plads og mulighed for variation, se mine tips og forslag som jeg allerede har testet af her under opskriften.

Håber I har det godt alle sammen i denne anderledes juletid ♡

Prøv også: Mine opskrifter på dejlig julekonfekt >>

PT60M

Nougatkonfekt

Tid i alt60 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 uger
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 50 g hasselnødder
  • 75 g mælkechokolade
  • 75 g nougat
  • 10 g kakaonibs
  • 1 knivspids flagesalt
  • 1 knivspids guldstøv, spiseligt, (kan undlades)
  • 20 konfektforme
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rist hasselnødderne på en tør varm pande til hinderne sprækker og kan gnides af. Kom hasselnødderne i et rent klæde og brug det til at gnubbe alle hinderne af, hak derefter hasselnødderne

Kom chokolade og nougat i en skål og smelt det over et vandbad under omrøring. Tag skålen af varmen, når det er smeltet og rør hasselnødder, kakaonibs og flagesalt i. Hæld i små konfektforme og sæt på køl i 15 minutter.

Drys eventuelt med en smule spiseligt guldstøv.