Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-svampe-og-ost/ Brunch Frokost, Morgenmad, Nem Hverdagsmad

Omelet med svampe og ost

En omelet med svampe og ost, er jo i bund og grund ret enkel, men den smagte bare så dejligt, at jeg vil dele den med jer. Enkel mad skal man jo i det hele taget ikke undervurdere, efter min mening. Når der er få ingredienser i spil, så kommer de så meget desto mere til deres ret og det kan virkelig betale sig at bruge de bedste råvarer – for det kan smages. Vi købte et par havgus oste fra Arla Unika på Foodfestival til spotpris og den blev brugt til omeletten her. Men en god parmasan, Prima Donna, eller en hård cheddar kan også fungere helt perfekt – så det er bare at bruge sin egen favorit.

Omelet med svampe og ost
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT15M2
Ingredienser
  • 5 æg
  • 75 g parmesan, friskrevet
  • 200 g champignon, i kvarte
  • 1 spsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld frisk timian
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist svampene ved høj varme på en pande med halvdelen af smør.

Når champignoner bliver stegt ved høj varme, får de en stegeskorpe som holder på al saft og kraft i svampene, så de bliver super lækre. Når de er færdige, sættes de til side på en tallerken.

Pisk æggene sammen og kom dem på panden med smør. Skru ned til middelvarme og bag omeletten på panden, til æggemassen er næsten stivnet.

Drys osten på og derefter svampene. Drys med flagesalt, timian og friskkværnet sort peber.

Fold omeletten og server med et drys frisk timian.