Omelet med svampe og ost


En omelet med svampe og ost, er jo i bund og grund ret enkel, men den smagte bare så dejligt, at jeg vil dele den med jer. Enkel mad skal man jo i det hele taget ikke undervurdere, efter min mening. Når der er få ingredienser i spil, så kommer de så meget desto mere til deres ret og det kan virkelig betale sig at bruge de bedste råvarer – for det kan smages. Vi købte et par havgus oste fra Arla Unika på Foodfestival til spotpris og den blev brugt til omeletten her. Men en god parmasan, Prima Donna, eller en hård cheddar kan også fungere helt perfekt – så det er bare at bruge sin egen favorit.
Arbejdstid 15 min.
Antal 2 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Omelet med svampe og ost
- 5 æg
- 75 g parmesan, friskrevet
- 200 g champignon, i kvarte
- 1 spsk smør
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 håndfuld frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rist svampene ved høj varme på en pande med halvdelen af smør.
Når champignoner bliver stegt ved høj varme, får de en stegeskorpe som holder på al saft og kraft i svampene, så de bliver super lækre. Når de er færdige, sættes de til side på en tallerken.
Pisk æggene sammen og kom dem på panden med smør. Skru ned til middelvarme og bag omeletten på panden, til æggemassen er næsten stivnet.
Drys osten på og derefter svampene. Drys med flagesalt, timian og friskkværnet sort peber.
Fold omeletten og server med et drys frisk timian.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Ingen vand? Jeg synes, omelet bliver meget luftigere og skønnere med lige så mange spiseskefuld koldt vand, som der er æg i 🍳
Venkig hilsen
Pia
Nej, jeg gør som beskrevet i opskriften :)
Kh Ann-Christine
Tusind tak, for alle de lækre opskrifter. Jeg har lige her til morgen bagt dine lækre grovboller med kerner i. Du sender rigtig gode opskrifter- nyder at læse dem hver gang.Kh. Inga Rie
Hvor er det dejligt at høre, det er jeg virkelig glad for :)
Kh AC
Tak for opskriften! Jeg havde lige ingredienserne i køleskabet, og det blev bare lækkert ?
Hvor dejligt!
tak for din søde hilsen :)