Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-svampe-og-ost/ Brunch Frokost, Morgenmad, Nem Hverdagsmad

Omelet med svampe og ost

En omelet med svampe og ost, er jo i bund og grund ret enkel, men den smagte bare så dejligt, at jeg vil dele den med jer. Enkel mad skal man jo i det hele taget ikke undervurdere, efter min mening. Når der er få ingredienser i spil, så kommer de så meget desto mere til deres ret og det kan virkelig betale sig at bruge de bedste råvarer – for det kan smages. Vi købte et par havgus oste fra Arla Unika på Foodfestival til spotpris og den blev brugt til omeletten her. Men en god parmasan, Prima Donna, eller en hård cheddar kan også fungere helt perfekt – så det er bare at bruge sin egen favorit.

PT20MPT15M2

Omelet med svampe og ost

Tid i alt20 min.
Arbejdstid15 min.
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 5 æg
  • 75 g parmesan, friskrevet
  • 200 g champignon, i kvarte
  • 1 spsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld frisk timian
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist svampene ved høj varme på en pande med halvdelen af smør.

Når champignoner bliver stegt ved høj varme, får de en stegeskorpe som holder på al saft og kraft i svampene, så de bliver super lækre. Når de er færdige, sættes de til side på en tallerken.

Pisk æggene sammen og kom dem på panden med smør. Skru ned til middelvarme og bag omeletten på panden, til æggemassen er næsten stivnet.

Drys osten på og derefter svampene. Drys med flagesalt, timian og friskkværnet sort peber.

Fold omeletten og server med et drys frisk timian.