Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-svampe-og-ost/

Omelet med svampe og ost

En omelet med svampe og ost, er jo i bund og grund ret enkel, men den smagte bare så dejligt, at jeg vil dele den med jer. Enkel mad skal man jo i det hele taget ikke undervurdere, efter min mening. Når der er få ingredienser i spil, så kommer de så meget desto mere til deres ret og det kan virkelig betale sig at bruge de bedste råvarer – for det kan smages. Vi købte et par havgus oste fra Arla Unika på Foodfestival til spotpris og den blev brugt til omeletten her. Men en god parmasan, Prima Donna, eller en hård cheddar kan også fungere helt perfekt – så det er bare at bruge sin egen favorit.

PT20M

Omelet med svampe og ost

2 pers.    20 min.
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Gør svampene klar og riv osten.

Steg svampene ved høj varme på en pande med halvdelen af smøret. Når de bliver stegt ved høj varme, får de en stegeskorpe som holder på al saft og kraft i svampene, så de bliver super lækre. Når svampene er færdig sættes de tilside på en tallerken.

Pisk æggene sammen og kom dem på den varme pande med smør. Skru ned til middelvarme og bag omeletten på panden indtil æggemassen er næsten stivnet.

Drys osten på og derefter svampene. Drys med salt og peber.

Fold omeletten og server med et drys frisk timian eller andet godt grønt.