Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-5/

Små glimt

ymer-med-banan-og-kakaonibs
Det har været fire skønne dage med familien, med udflugter, tid til at være sammen og tid til at være alene. Jeg elsker når der på den måde, bliver tid til det hele.

Her til morgen startede hverdagen igen og det gør ikke spor, for den holder jeg også ualmindelig meget af. Efter at hele familien var taget afsted på arbejde og i børnehave, lavede jeg morgenmad til mig selv, satte mig et øjeblik og nød morgenmaden, den varme te, -og stilheden …boller

Nybagte boller til morgenbordet søndag morgen, efter Martin havde været alene afsted på herretur hele lørdagen. Det er en af de dejlige ting ved fridage – sene morgenmåltider og hele formiddage i nattøj.

morgenmad

Martin lavede denne lækre fiskeret med havkat til os i fredags. Han er rigtig god til at lave mad og jeg nyder, når han gør det.

hindbærmarmelade

Pandekager er jo altid godt, og når de er lavet over bål på en forårsdag i haven, så er det altså bare dobbelt så godt! Vi er alle sammen meget glade for at Martin fik et bålfad i fødselsdagsgave her i starten af april og det har allerede været i brug mange gange. Der er blevet lavet en hel del pandekager, snobrød og grillet pølser over bål. Jeg glæder mig også til lune sommeraftener, hvor vi kan sidde ved bålet, pakket ind i varme tæpper med kold hvidvin og gode snakke.

Igår inviterede vi Martins forældre til kaffe og pandekager, serveret med dolce latte og hjemmelavet hindbærmarmelade.

havkat_med-tomat_svampe

I går tog Johan, Julie og Martin i svømmehal og jeg tog ind til byen. Skulle egentlig bare have en ny ansigtsvask og måske en ny forårsagtig neglelak. Det blev til 4 skønne timer med shopping og alenetid, helt uden arbejde. Jeg elsker ehandel, så det er ret sjældent at jeg bruger timevis imellem butikkernes tøjstativer.

neglelak

Jeg håber I også får en dejlig start på en ny uge

8 kommentarer
 • Line skrev:
  29. april 2013 kl. 12:53

  Dejlige billeder – bliver helt sulten :) Skønt med lidt alenetid.

  • Ann-Christine skrev:
   29. april 2013 kl. 19:45

   Ja, det er guld værd. Jeg har jo egentlig ret meget alenetid, da jeg ofte arbejder herhjemme ved computeren mens resten af familien er afsted på arbejde og børnehave. Men luksus alenetid til shopping er jo noget helt, helt andet :)

 • Agathe skrev:
  29. april 2013 kl. 21:14

  Hvor lyder det bare skønt og hvor ser det mad da lækkert ud! Har du evt. opskriften på bollerne? Og hvad er det helt præcist der er i morgenmadskålen? Det ser så lækkert ud!

  • Ann-Christine skrev:
   30. april 2013 kl. 08:04

   I morgenmadsskålen er der ymer, banan, en tsk peanutbutter rørt med en smule agavesirup og drysset med kakaonibs. Det smagte skønt!

   • Agathe skrev:
    30. april 2013 kl. 09:44

    Tusind tak! Det skal helt klart prøves – måske imorgen, hvor der er god tid til morgenmaden :)

    • Ann-Christine skrev:
     1. maj 2013 kl. 13:05

     God fornøjelse :)

 • Susann Romy skrev:
  1. maj 2013 kl. 14:53

  Tak for et lille indblik. Og hvor er du heldig at du har én der laver mad til dig :-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. maj 2013 kl. 10:50

   Ja, det kan hun nok gøre helt selv om et par år ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.