Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-97/

Små glimt

Rømø

♡ Rømø og Vadehavet ♡

Vi har haft sådan en god weekend! Og en skøn uge i det hele taget, faktisk! Fyldt af dejlige oplevelser og helt noget særligt.

Weekenden har vi tilbragt i sommerhus på Rømø med et vennepar, hvis drenge er gode venner (og den ene er klassekammerat) med vores børn – og det har simpelthen været sådan en rigtig hyggelig weekend, med østershøst, god mad en masse, god vin, familiehygge og ren afslapning. (skriver lige et indlæg med mere fra Rømø senere).

Og derudover har ugen budt på dejlige oplevelser som turist i egen by for en dag, hjemmelavet luftig citronfromage (den tænker jeg stadig en hel del på), arbejde, afslutningen på en særligt god bog – og derudover alt det almindelige hverdagsfamilieliv.

Nu glæder jeg mig til en ny mægtig fin uge, hvor jeg håber at det blandt andet bliver tørvejr, så vi kan få sat lidt skik på haven og pynte op til vinteren (er det mon for tidligt med lyskæder?! Nej vel …)

Dejlig mandag til jer! 

morgenmad

♡ Morgenmad hos Langhoff og Juul ♡ søde kopper

♡ Søde kopper og hindbærsnitte hos Moccacity ♡ kaktus

♡Væksthusene og kaktusbetagelse♡ Chili con Carne

Chili con carne til aftensmad, uhmm! ♡

gin Monkey 47

♡ Ny gin favorit! ♡

Efter alle børnene var puttet i seng fredag aften, skålede vi i en fabelagtig gode gin&tonic! Vores venner havde taget en flaske Monkey 47 gin med i sommerhuset, som nu er en ny musthave til vores barskab også – stjernegod!

efterår

 

♡ De her to klatremus. Altid! ♡

3 kommentarer
 • Mai skrev:
  7. november 2016 kl. 11:58

  Er det mig, der ikke kan finde ud af det nye design eller mangler der en knap til at trykke ‘forrige’ eller ‘næste’ når man er inde i et indlæg?

  • Mai skrev:
   7. november 2016 kl. 11:59

   Doh! Jeg skulle bare væbne mig med tålmodighed og scrolle helt ned i bunden?

   • Ann-Christine skrev:
    8. november 2016 kl. 13:13

    Godt du fandt det :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.