Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/torskerognssalat/ Fisk & Skaldyr Frokost, Madpakker

Rørt torskerognssalat

Rørt torskerognssalat er så lækkert til madpakkerne, til sprødt ristet rugbrød, en bagel fyldt med salat og sprøde grøntsager.

Langt oftest når vi spiser torskerogn, så er det stegt på panden, med en lækker rørt remoulade, citronskiver, flagesalt og friskkværnet peber. Serveret på godt rugbrød. Uhm, det er så lækkert jo!
Men torskerogn kan meget mere end det og den rørte torskerognssalat er et virkelig godt bud på en skøn opskrift med torskerogn.

Prøv også: opskrift på frisk stegt torskerogn >>

Rørt torskerognssalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 200 g torskerogn
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk cremefraiche 38%
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom torskerogn, mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og lidt revet citronskal i en skål og rør det godt sammen til konsistensen er ensartet og lækker cremet.

Smag til med purløg, kapers, salt, peber og evt ekstra citronskal eller cremefraiche efter smag og behag.