Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/torskerognssalat/

Rørt torskerognssalat

Rørt torskerognssalat er så lækkert til madpakkerne, til sprødt ristet rugbrød, en bagel fyldt med salat og sprøde grøntsager.

Langt oftest når vi spiser torskerogn, så er det stegt på panden, med en lækker rørt remoulade, citronskiver, flagesalt og friskkværnet peber. Serveret på godt rugbrød. Uhm, det er så lækkert jo!
Men torskerogn kan meget mere end det og den rørte torskerognssalat er et virkelig godt bud på en skøn opskrift med torskerogn.

Prøv også: opskrift på frisk stegt torskerogn >>

PT10M

Rørt torskerognssalat

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g torskerogn
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk cremefraiche 38%
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom torskerogn, mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og lidt revet citronskal i en skål og rør det godt sammen til konsistensen er ensartet og lækker cremet.

Smag til med purløg, kapers, salt, peber og evt ekstra citronskal eller cremefraiche efter smag og behag.