Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/torskerognssalat/

Rørt torskerognssalat

Rørt torskerognssalat er så lækkert til madpakkerne, til sprødt ristet rugbrød, en bagel fyldt med salat og sprøde grøntsager og hvis man kommer lidt ekstra cremefraiche i og bruger 18 %, så kan den såmænd også bruges som dip til grøntsagsstænger.

Når der  er torskerogn i sæson i slutningen af vinteren,  så er det toplækkert og skønt med rørt torskerogn til en lækker  søndagsfrokost – og resten af året, smager den også herligt med en torskerogn klar til brug.

Kom endelig flere krydderurter i efter smag og alt efter hvad køkkenhaven og krukkerne byder på; dild, oregano, timian er fx herligt til.

PT10M

Rørt torskerognssalat

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g torskerogn
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk cremefraiche 38%
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom torskerogn, mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og lidt revet citronskal i en skål og rør det godt sammen til konsistensen er ensartet og lækker cremet.

Smag til med purløg, kapers, salt, peber og evt ekstra citronskal eller cremefraiche efter smag og behag.