Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/boghvedegroed-paerer-valnoedder/ Grød

Boghvedegrød med pærer og valnødder

Efterårs kølige morgener er perfekte til varm grød! Boghvedegrød er blandt favorittere herhjemme i øjeblikket – den skønne milde og samtidig fyldige og lidt nødde-agtige smag er vidunderlig i varm grød.

I dag toppede jeg min boghvedegrød med søde sprøde pærer, valnødder og lidt ahornsirup. Et blødkogt æg og den obligatoriske morgenkaffe … Uhm ♡

PT10MPT10M1

Boghvedegrød med pærer og valnødder

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 pers.
Ingredienser
  • Boghvedegrød
  • 45 g boghvedegryn
  • 2 dl vand
  • 2 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 knivspids stødt kardemomme
  • 0,50 tsk kanel
  • Topping
  • 1 spsk smør
  • 0,25 pære, skåret i tern
  • 4 valnødder, grofthakket
  • 1 spsk ahornsirup, eller honning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom vand og boghvedegryn i en gryde og kog op under omrøring.

Tilsæt mælk, salt, kardemomme, vanilje og kanel og rør rundt til konsistensen er perfekt.

Er den for tyk – kom lidt mere mælk i.

Serveres varm i en skål med smørklat og ahornsirup rundt langs kanten. Top med pærer og valnødder.