Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-pa-pepermyntestokke/ Drikkevarer Juleopskrifter, Kager og søde sager, Varme drikke

Chokoladepind på pepermyntestokke

Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.

Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.

Prøv også: min bedste opskrift på æbleskiver >>

Chokolade på pebermyntestokke
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT15M4
Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade
  • 4 pebermyntestok
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Temperer chokoladen  og kom den i et lille snapseglas og stik pebermyntestokken i.

Sæt på køl i en time til chokoladen størkner helt.

Dyp ydersiden af glasset i lidt varmt vand, til chokoladestokken kan trækkes ud. Nu er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.