Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-pa-pepermyntestokke/

Chokoladepind på pepermyntestokke

Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.

Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.

Prøv også: min bedste opskrift på æbleskiver >>

PT60M

Chokolade på pebermyntestokke

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 måned
Antal4 stk.
Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade
  • 4 pebermyntestok
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Temperer chokoladen  og kom den i et lille snapseglas og stik pebermyntestokken i.

Sæt på køl i en time til chokoladen størkner helt.

Dyp ydersiden af glasset i lidt varmt vand, til chokoladestokken kan trækkes ud. Nu er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.