Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-pa-pepermyntestokke/

Chokolade på pepermyntestokke – til varm chokolade

Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.

Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.

PT15M

Chokolade på pebermyntestokke

1 stk    15 min.
1 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Chokolade på pebermyntestokke er super nemme at lave.

Jeg tempererer chokoladen, kommer den i et lille snapseglas og stikker pebermyntestokken i – på køl med dem til chokoladen stivner, og så er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.

Hvis man har lyst kan man toppe den varme drik med skumfiduser, en skefuld flødeskum, samt evt et drys kanel eller lakridspulver.