Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-pa-pepermyntestokke/

Chokolade på pepermyntestokke – til varm chokolade

Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.

Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.

PT15M

Chokolade på pebermyntestokke

1 stk    15 min.
1 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Temperer chokoladen ved først at smelte den ene halvdel over et vandbad og under omrøring. Tag af varmen, lad køle lidt af og rør den anden halvdel chokolade i.

Kom den i et lille snapseglas og stik pebermyntestokken i.

Sæt på køl i en time til chokoladen stivner, og så er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.

Hvis man har lyst kan man toppe den varme drik med skumfiduser, en skefuld flødeskum, samt evt et drys kanel eller lakridspulver.