Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-pa-pepermyntestokke/ Drikkevarer Juleopskrifter, Kager og søde sager, Varme drikke

Chokoladepind på pepermyntestokke

Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.

Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.

Prøv også: min bedste opskrift på æbleskiver >>

PT60MPT15M4

Chokolade på pebermyntestokke

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 måned
Antal4 stk.
Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade
  • 4 pebermyntestok
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Temperer chokoladen  og kom den i et lille snapseglas og stik pebermyntestokken i.

Sæt på køl i en time til chokoladen størkner helt.

Dyp ydersiden af glasset i lidt varmt vand, til chokoladestokken kan trækkes ud. Nu er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.