Chokoladepind på pepermyntestokke
Jeg kan simpelthen ikke stå for de her fine pebermyntestokke, som jeg har brugt til chokoladerne og jeg køber gerne 2-3 små kasser med dem hvert år til jul. De er super fine at pynte med på juletræet, knust i konfekt eller som her, sammen med god chokolade og lige til at røre i en kop varm mælk.
Hvis man er til små skumfiduser i chokoladen (og det er jeg!) så er det så fint, at komme skumfiduserne med ned i glasset med den smeltede chokolade, lige som jeg tidligere har gjort her, hvor jeg i stedet for pebermyntestokke, brugte lakridsrod som rørepind.
Prøv også: min bedste opskrift på æbleskiver >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chokolade på pebermyntestokke
- 100 g mørk chokolade
- 4 pebermyntestok
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Temperer chokoladen og kom den i et lille snapseglas og stik pebermyntestokken i.
Sæt på køl i en time til chokoladen størkner helt.
Dyp ydersiden af glasset i lidt varmt vand, til chokoladestokken kan trækkes ud. Nu er de klar til at røre rundt i et glas varm mælk.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvordan får du stokken til at stå midt i glasset? Søgte på YouTube men fandt ikke noget?
venter til chokoladen er begyndt at tykne lidt
Hej Ann-Christine!
Jeg har først for nylig stiftet bekendtskab med din flotte blog – hvorfor har jeg ikke opdaget dig noget før?!?
Mange af dine opskrifter er allerede afprøvet og jeg er lykkelig!
Især dine kreative og originale julerier var det der skulle til, for at jeg virkelig kom i julestemning!
I går forsøgte jeg mig med dine Rocky Roads – der er næsten ikke mere tilbage! (jeg må hellere lave en portion mere i aften! ?)
I dag har jeg eksperimenteret med dine sukkerstokke i chokolade, som forhåbentlig bliver til den lækreste varme chokolade i aften! ❤️ MEN – hvordan pokker får jeg chokolade + sukkerstok ud af snapseglasset? De står i køleskabet nu og har lige forsøgt at tage én op ( man bliver jo nødt til at prøvesmage) – men de sidder urokkelig fast. Har du et godt råd til hvordan jeg får dem befriet? ?
Julehilsner fra en ny stor fan!
Hej Christina,
Hvor dejligt at du fandt vej hertil :) Og tusind tak for alle de søde og pæne ord om min blog og opskrifter! Det er jeg glad for.
Mht sukkerstokkene i chokolade, så tager jeg normalt en skål med varmt vand – holder i hanken på sukkerstokken og sænker så snapseglasset ned i det varme vand, så det akkurat kun lige knap når kanten af glasset. Der skal ikke vand i chokoladen. Så falder glasset ned i bunden af skålen og chokoladen er fri :)
Håber det virker
Mange julehilsner herfra
AC
Hej.
Jeg vil super gerne lave chokolade candy canes, men kan den stivnede chokolade godt komme op af glassene ?
Hvis man bruger et glas som ikke bliver mindre foroven – så ja, så kan den sagtens komme op af formen igen. Man luner bare bunden af glasset i lidt lunt vand.