Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladefrosting/

Chokoladefrosting

Chokoladefrosting er lækkert til både muffins og på kager, lige fra sandkage til mazarinkager og lignende.

Det er virkelig nemt at lave denne chokoladeglasur og den smager virkelig godt. Jeg bruger en lækker mørk chokolade, og vil du gerne have den lidt sødere, så vil jeg anbefale at bruge prøve med en god mælkechokolade i stedet.

Jeg får også forespørgsler på en lækker frostning uden flødeost, og der er denne chokoladefrostning jo virkelig skøn.

Prøv også: opskrift på en lækker klassisk sandkage >>

PT15M

Chokoladefrosting

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 60 g mørk chokolade, finthakket
  • 0,50 dl mælk
  • 85 g smør, blødt
  • 200 g flormelis
Udskriv 
Fremgangsmåde

Chokoladefrosting
Smelt chokoladen i et vandbad over lav varme.

Tag vandbadet med chokolade af varmen og rør mælken i.

Pisk smør og flormelis helt luftigt og pisk derefter chokolade og mælkecreme i. Stil cremen på køl i cirka 30 minutter.

Fordel chokoladefrosting over en kage eller muffins efter kagerne er kølet helt af.