Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fennikelsalat-med-blaabaer-og-paere/

Fennikelsalat med blåbær og pære

Fennikelsalat med blåbær er lynhurtig at lave og står godt til både kylling, fisk og frikadeller (og meget andet godt), som et supplement til andre salater og kan snildt bare spises som den er med en laksefilet til. Jeg er også ret vild med den til frokost og sågar til morgenmad i ny og næ

Hvis man indimellem er vild med en morgenmadssalat, så er denne virkelig anbefalelsesværdig. Suppler gerne med et blødkogt æg til.

PT10M

Fennikelsalat med blåbær og pære

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 pers.
Holdbarhed2 dage
Ingredienser
  • 2 fennikel, hvis de er små - eller en stor
  • 1 pære, skåret i tern
  • 50 g blåbær
  • 7 mandler
  • 1 knivspids lakridsrodspulver, (kan undlades)
  • 1/2 tsk kakaonibs, eller finthakket mørk chokolade
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skyl og hak fennikel så fint som muligt.

Anret på tallerkenen og drys først pæretern over, og derefter hakkede mandler, kakaonibs og et lille drys lakridsrodspulver.

Smag evt til med lidt flagesalt, lidt peber og evt lidt frugtrig balsamico, fx blåbær eller hindbær