Hindbær og cashew smoothie
I skrivende stund sidder jeg lige og nyder sådan en lækker hindbær og cashew smoothie, som jeg lige fik lyst til at dele med jer.
Den er så nem og enkel – men det er bare en stjerne god kombination!
Johan og Julie har også fået en hver, mens de sidder og laver henholdsvis matematikfessor og perleplader.
De lækre bær-smoothie er lidt af en favorit hos mine børn, og de drikker gerne et par stykker om ugen, med bananer, bær, krydderier, nødder – og så kommer jeg gerne lidt ‘skjult’ grøntsager i, i hverdagen – som fx broccoli eller spinat. Eller jeg bruger en base af friskpresset grøntsagsjuice, som jeg blender med i deres smoothies.
Men denne smoothie i dag er bare helt ren i smagen og smager lækkert af søde hindbær og milde cashewnødder.
Arbejdstid 5 min.
Antal 2 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hindbær og Cashew smoothie
- 2 dl frosne hindbær, eller friske
- 1 banan, moden
- 60 g cashewnødder, usaltede
- 4 dl koldt vand
- 1 knivspids vaniljepulver
- 0,50 tsk stødt kanel
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Blend det hele godt sammen og nyd med det samme
Åh ja. Hindbær er det bedste.
Hvordan tænker du ang alt det med at koge frosne bær osv. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er hysterisk eller fornuftigt.
Uh ja, der er jeg nok ikke den mest politiske korrekte at spørge ;)
Jeg koger ikke selv mine frosne hindbær … vi køber de økologiske og jeg ‘bilder mig ind’ at de er behandlet ordentligt eller fryser dem vi selv har plukket i haven.
Men tænker også at det må være en beslutning man skal gøre op med sig selv ;) Læs også gerne nærmere på fødevarestyrelsen – og bemærk at der kan være forskel på anbefaling til private og til storkøkkener.
Kh AC
Tror ikke det er sprøjtemidlerne der koges væk, men bakterier fra de hænder der har plukket bærrene.
Jeg har altså også brugt dem direkte fra fryseren.
Ja, det er også hvad jeg har læst fornyligt. Men synes også at jeg hørte noget en overgang med problemer omkring spildevand, ved konventionelle bær fra polen … eller noget i den stil.
Uh, ser lækkert ud – og hvad er det for et fint glas? :)
Det er fra Rosendahl – synes også det er et rigtig pænt glas :)
Jeg plejer bare lige at give bær et opkog og så genfryse i portioner. Det er virkelig ikke noget der hverken tager tid eller kræfter og så er man da på den sikre side – øko eller ej ?