Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaer-og-cashew-smoothie/

Hindbær og cashew smoothie

I skrivende stund sidder jeg lige og nyder sådan en lækker hindbær og cashew smoothie, som jeg lige fik lyst til at dele med jer.

Den er så nem og enkel – men det er bare en stjerne god kombination!

Johan og Julie har også fået en hver, mens de sidder og laver henholdsvis matematikfessor og perleplader.

De lækre bær-smoothie er lidt af en favorit hos mine børn, og de drikker gerne et par stykker om ugen, med bananer, bær, krydderier, nødder – og så kommer jeg gerne lidt ‘skjult’ grøntsager i, i hverdagen – som fx broccoli eller spinat. Eller jeg bruger en base af friskpresset grøntsagsjuice, som jeg blender med i deres smoothies.

Men denne smoothie i dag er bare helt ren i smagen og smager lækkert af søde hindbær og milde cashewnødder.

PT5Mter

Hindbær og Cashew smoothie

2 glas    5 minutter
2 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Blend det hele godt sammen og nyd med det samme