Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemme-hos-os-til-brunch/

Til brunch hjemme hos os

Sidste søndag havde vi inviteret venner og familie til brunch. Lidt anderledes ved denne brunch var, at vi havde besøg af et filmhold hele søndagen. Vores hyggelige formiddag herhjemme er der kommet denne fine lille film ud af.

Det var en sjov og spændende oplevelse og jeg havde virkelig sommefugle i maven over, at skulle se resultatet af filmen. Den lille ‘en for alle og alle for en og glædelig jul’ skål, vi har til sidst i filmen – er sådan en sjov lille intern ting herhjemme, som Johan og Julie har fundet på og som gerne bliver gentaget mange gange hver uge til vores aftensmad.

Til vores brunch serverede jeg bl.a 

32 kommentarer
 • Ida skrev:
  27. september 2013 kl. 09:19

  Jamen Ann-Christine altså, hvor ser det hyggeligt ud! Gid jeg var gæst hos dig :)
  Jeg har også en madklub sammen med nogle veninder, vi har efterhånden mødtes en gang om måneden i 6 1/2 år. Det er den hyggeligste form for samvær, jeg kender! Jeg elsker de snakke der opstår, når vi sammen tilbereder og spiser maden, og jeg ville ikke undvære det for noget i verden.

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:06

   Tak Ida og det må du gerne være en gang :)
   Jeg tror faktisk at jeg kan huske at du har skrevet om din madklub – jeg elsker den slags. Så hyggeligt

 • Christina Wonsbeck skrev:
  27. september 2013 kl. 09:34

  Sikke en glad og dejlig brunchvideo. Hvor ser de det hyggeligt ud :) Du er simpelthen så dygtig og inspirerende!

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:07

   Tak Christina, det var sødt sagt :) -det var også virkelig hyggeligt og det synes jeg at de har fanget ret fint i filmen

 • 27. september 2013 kl. 09:57

  Hvor godt – helt nede på jorden. Ikke en af de der såkaldte “almindelige film optaget en almindelig dag” hvor man bare kan mærke at alt er kunstigt.

  Her er det naturligt og hyggeligt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:08

   Jeg synes også de har fanget stemningen den søndag rigtig fint. Og det var i det hele taget en rigtig hyggelig oplevelse

 • 27. september 2013 kl. 10:08

  Jeg er VILD med den video – hvor er det dog hyggeligt at blive inviteret med indenfor i jeres skønne familie!
  Selvom det kun er et virtuelt besøg, så kunne jeg altså næsten dufte bollerne og vaflerne :D

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:08

   Årh tak Lisbeth! :) Ku´ faktisk godt spise sådan en vaffel lige nu :)

 • stefan skrev:
  27. september 2013 kl. 10:34

  ikke nok med du er god til mad, ser godt ud osv osv. du kan også indrettte. du er jo pragtfuld. :)

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:09

   Ihh tak for de fine komplimenter :)

 • Sofie skrev:
  27. september 2013 kl. 11:18

  Sådan, Ann-Christine :) og sikke nogle fantastiske børn!

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:09

   Dét er de! Så dejlige :)

 • Maria skrev:
  27. september 2013 kl. 11:30

  Herlig video. Ser bare SÅ hyggeligt ud. Og skønne skønne unger.

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:10

   Tak Maria – jeg er også helt ellevild med de to krudtugler

 • Rikke skrev:
  27. september 2013 kl. 12:22

  Så fin og hyggelig lille film med skøn stemning. Madklubber er en dejlig afslappende måde at ses på-også med unger! Tror vi skal ha startet nye op-måske med naboerne, som man ellers blot taler med ‘over hækken’… ;)

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:10

   Det var da en super dejlig ide. Og hvor hyggeligt at have en madklub med naboerne.

 • Katrine skrev:
  27. september 2013 kl. 13:27

  Fin fin lille film. Og hvor virker du bare naturlig på skærmen, og hvor er dine børn lækre… Ja, maden også ;)
  Man får jo lyst til at holde sin egen madklub (altså; mission accomplished).

  • Ann-Christine skrev:
   27. september 2013 kl. 17:11

   Hvor godt – jeg synes faktisk det kunne være så skønt med endnu flere madklubber. Det er bare en rar møde at mødes på
   -og tak for dine søde komplimenter :)

 • Jane skrev:
  27. september 2013 kl. 18:43

  Sikke en superfin film! Og sikke nogle smukke unger!

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:03

   Tusind tak – jeg er også ellevild med de to skønne krudtugler ;)

 • Marianne skrev:
  27. september 2013 kl. 18:55

  Hej Ann-Christine. Tak for et fantastisk dejligt indlæg!
  Jeg læser rigtig mange blogs, og det er nogle gange nemt at drømme sig væk til bloggernes skønne tilværelse, hvor der altid er nybagte boller, hjemmelavet saftevand og fredagshygge. I dag, da jeg så din video, slog det mig, at din lille, søde Julie er præcis som jeg var for 17 år siden. Jeg har altid sammenlignet mig med dig og drømt mig væk til din tilværelse, men faktisk skulle jeg bare ændre mit perspektiv for at se, at min skønne barndom var ligeså dejlig – og med altid nybagte boller, sommerhusture og lignende, som Julies! Så tak for at præsentere en fantastisk blog-tilværelse, der rent faktisk matcher virkeligheden :)
  En anden rose til dig skal være, at du er præcis live som jeg havde forestillet mig gennem dine indlæg. Nogle gange føles det næsten som en blogger med personlighedsspaltning, når man pludselig ser en liveversion af vedkommende, men du matcher, og hvor er det dog dejligt!
  Jeg glæder mig til mange, mange flere inspirerende indlæg!

  Med meget venlig hilsen
  Marianne

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:12

   Hej Marianne,
   Tusind tak for din søde og fine hilsen – jeg er glad for at du kunne kende mig fra bloggen i videoen ;)
   Der er mange små skønne ting i livet, og jeg tror at mange blogger vælger at have deres fokus på de ting på bloggen. Inkl mig selv. For mig handler det om at inspirere både mig selv og andre til at få øje på de små rare ting, have fokus på guldglimt, og også i en hverdag med vasketøjsbunker og trætte børn om eftermiddagen – huske på og nyde alt det dejlige der er midt i det hele.
   Kh Ann-Christine

 • Nadia WH skrev:
  27. september 2013 kl. 19:45

  Dejlig video :-)
  Jeg elsker også at have familie og venner samlet til hygge omkring bordet.
  Om det er til madklub, fødselsdag, spis og skrid eller en spontan aftale betyder ikke så meget.
  Vi skal snart fejre fødselsdag herhjemme og tror det bliver til brunch. Så vil jeg lade mig inspirere af dine mange opskrifter.

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:14

   Tak :) Brunch er så skønt et måltid, for alle er friske og udhvilede – og det er på en måde også mere afslappende at have huset fyldt af gæster til brunch end til aftensmad.

 • Charlotte skrev:
  28. september 2013 kl. 08:18

  Jeg er vild med den video! Den viser jo netop hvor skønt, afslappet og hyggeligt et måltid skal være….
  Jeg er af en fuldstændig modsat overbevisning mht. til fedmeproblemer. Jeg tror nemlig at sidder man bare helt alene og spiser hver dag (og det er der faktisk familier som jo gør) så tror jeg at man er mere tilbøjelig til at spise for meget.
  Nej, jeg er med dig!! Lad os kæmpe lidt ekstra for at få samlet familien omkring bordet igen, og bruge måltidet til at nyde hinandens selskab, til at vende dagens oplevelser og til at “falde ned” efter en stresset arbejdsdag. Det er en god ting at lære vores børn, at vi hygger omkring vores måltider.
  Det lærer vi ihvertfald vores og jeg håber at de sætter pris på det, og en dag vil give “traditionen” videre til deres egne børn :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:21

   Tak Charlotte. Og vi er så enig :)
   – og selvfølgelig skal der så være ordentlig og god mad på bordet, så det er et sundt måltid vi samlet om. Men selve det at samles og spise sammen det må der gerne slåes et slag for ;)

 • Mor skrev:
  28. september 2013 kl. 16:49

  Ja! Filmen emmer af god stemning, og så velkendt det hele jo er for os der kender jer, og så at i er ligesådan med et filmhold i huset.. det synes vi er godt gået :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:28

   Tak mor, det er jeg virkelig meget glad for at høre. Det føltes egentlig også bare så naturligt at de var her :)

 • Johanne skrev:
  29. september 2013 kl. 11:23

  Skøn video, og så dejligt det du skriver om at mad skal være noget hyggeligt frem for noget udskældt som er årsag til fedmeproblemer. Kan man finde madklubber som søger medlemmer inde på den hjemmeside du har lavet? Det kunne være en sjov måde at møde nye mennesker og nye madkulturer på. :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2013 kl. 08:40

   Ja, det er nemlig en af de geniale ting ved dette koncept. Man kan søge efter madklubber eller selv søge efter medlemmer til en ny madklub.

 • 1. oktober 2013 kl. 21:51

  Hvor ser det dejligt og stemningsfuldt ud :0)

  Jeg giver dig fuldstændig ret – lad os hylde vores hygge-gen lidt mere :0) Jeg synes desværre også det er blevet lidt udskældt – men helt ærligt findes der noget bedre end at mødes over dejlig veltilberedt mad med gode venner / familie – jeg synes det i hvert fald ikke ;0)

  tak for en dejlig inspirerende blog og rigtig god aften
  KH.

  • Ann-Christine skrev:
   1. oktober 2013 kl. 22:09

   Mange tak, det er dejligt at høre og vi er jo noget så enige :)
   Rigtig dejlig aften til dig
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.