Bounty
Bounty er så lækkert, nemt og hurtigt at lave selv.
Disse små lækre bounty kræver kun 3 ingredienser, for at man har de lækreste søde og kokoslækre chokolade hapsere at nyde derhjemme.
De smager aldeles fremragende og når man nu er i gang kan man måske meget vel lave en stor portion til kollegaerne, vennerne eller man kan fryse dem ned til senere. De smager nemlig drøngodt direkte fra fryseren som dee skønneste bounty is ♡
Prøv også: min opskrift på flødeboller >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 5 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bounty
- 100 g sød kondenseret mælk
- 80 g kokosmel
- 200 g mørk chokolade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bland kokosmel og kondenseret mælk.
Form små kokosbrød eller runde kugler. Kokosmassen er let klistret, men bountystykkerne skal være faste og nemme at forme. Hvis nødvendigt kan du komme mere kondenseret mælk eller kokosmel, til konsistensen er perfekt.
Lad kokosbrødene hvile i køleskabet i 2 timer.
Overtræk med tempereret mørk chokolade.
Lige et lille tip fra mig :-) Arla har en opskrift på hjemmelavet kondenseret mælk.
vi spiser næsten udelukkende økologisk og så er det jo smart man selv kan lave den kondenserede mælk :-)
Ann-Christine. Jeg vil gerne vide om jeg kan bruge kokosmælk i stedet for kondenseret mælk til Bounty?
Kan jeg evt også bruge det til toppingen på din drømmekage?
Med venlig hilsen Birthe
Du kan ikke bruge almindeligt kokosmælk, da det mangler sødme og fyldighed
– men du kan bruge “kondenseret kokosmælk” som kan købes i større supermarkeder og special butikker
Kh Ann-Christine
Kunne vildt godt tænke mig at prøve dem!
Men sig mig, har du opskrifter på alt mellem himmel og jord?
😁
Det er næsten ligemeget hvad for noget mad jeg googler, så kommer der noget fra Valdemarsro!! 😁
De er også lækre, så rigtig god fornøjelse med dem.
– og nej, det har jeg langt fra ;) Jeg laver mad og opskrifter udfra hvad jeg selv er vild med og der er stadig masser af ideer til flere opskrifter
Kh Ann-Christine
Hvordan undgår i at chokoladen stivner på afdrypningsristen, således bunden af chokoladen bliver siddende på risten?
Du kan tage dem af med en tynd paletkniv, så snart de er overtrukket og lade dem størkne på bagepapir.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvor længe kan de holde sig og hvordan skal de opbevares?
Minimum holdbarhed står i opskriften og du kan frit opbevarer dem i køleskab eller i lufttæt beholder. Vær dog obs på at chokoladen kan blive lidt grå og kedelig af opbevaring i køleskab
De ser vildt gode ud! Ved du, hvor længe kan de færdige barer kan holde sig i køleskabet? :-)
Omkring en uges tid og så kan de fryses :)
Vi har lige lavet dem som julekonfekt, de smager himmelsk, og er enormt nemme at lave! Tak for alle dine lælre opskrifter og inspiration, og glædelig jul ?
Dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften og rigtig glædelig jul
Kh AC
Har du en ide om hvor længe de kan holde sig og om de skal være på køl?
De kan fint holde sig i 1-2 uger på køl eller de kan fryses
Kh AC
Okay. Overvejer at lave dem som “juleslik” men ville lige se hvornår jeg kunne lave dem for at de kunne holde sig til juleaften.
Hej og tak for mange lækre opskrifter. Jeg ved altid, at det bliver godt, hvis jeg bruger dine opskrifter ☺️ Kan disse fryses? Hvor lang tid kan de holde sig i køleskabet?
Ja, de kan sagtens fryses (og er i øvrigt også lækre som bountyis, en sommerdag)
– og de kan holde sig i køleskab i en uges tid
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at høre ♡
Kh AC
Hej, kan jeg fryse bounty uden chokolade nogle dage også tage dem op dagen før og give dem chokolade?? Tak for mange skønne opskrifter – lavede lige bastogne igår ??
Ja, det kan du sagtens :)
Tak for din søde hilsen ♡
Har du et godt trick /tip til hvordan du får chokoladen til at ligge sig pæn? Jeg er i gang med en omgang (50 styks) og har smeltet 200 g mørk chokolade og sænker forsigtigt hvert brød i en kop med overtræk, men det overfladen bliver helt grynet og de suger alt for meget overtræk til sig, selvom jeg lader dem dryppe af. Har kun fået overtrækket lige under 15 og er løbet tør for chokolade. Hvordan har du gjort?;)
Prøv at tilsætte en lille smugle kokos olie så fordeler den sig bedre. Det er min erfaring og et godt tip fra en som arbejder med chokolade i hverdagen ?
Jeg er begyndt at sætte dem (og lignende opskrifter, hvor jeg skal overtrække med chokolade) på en gaffel og så hælder jeg chokoladen over i stedet, så lægger chokoladen sig virkelig pænt over.
Kh AC
Er netop ved at pensle mine bounty barer med chokolade. :D Håber der kommer nok på da jeg ikke lige kan få dem dyppet i vandbadet. Men glæder mig! Og tak for den fine og enormt lette opskrift. Jeg er sikker på det bliver godt. :D
Mums – jeg er vild med de bountybarer :)
Jeg håber det smagte super skønt, selv om de ikke blev helt dækkede af chokoladen :)
heeey kan man bruge andet end kondenseret mælk??? :)
Ja, det kan man nok godt. Men så er man ude i en helt anden opskrift med mange flere ingredienser, som jeg ikke lige har forsøgt mig med.
Det ser rigtig lækkert ud og jeg har netop lavet en portion. Meen, jeg synes altså ikke, at det er nemt at få chokoladen ordentligt på! Hvordan gør du/I?
Er der ikke chokolade i bunden? Nogle tip?
Tak for en herlig blog iøvrigt, som jeg ofte frekventerer:-) Jeg har masser af favoritter allerede og har normalt ikke spor vanskeligheder med at få gode resultater:-)
Det er også lidt svært at få det pænt. Jeg gør enten det at jeg pensler det på – hvilket er svært at få virkelig pænt, men så skal man bruge lidt mindre chokolade og det smager dejligt uanset ;) Eller også så laver jeg større portion chokolade og så dypper jeg dem.
Det giver klart det pæneste resultat og man får et flot tykt chokoladeovertræk. Resten af chokoladen kan sagtens gemmes til en anden god gang eller bruges til sjov: http://www.valdemarsro.dk/et-lille-chokolade-tip/
Og tusind tak for de pæne ord! Jeg er rigtig glad for at høre at du har fornøjelse af min blog og opskrifter :)
Kh Ann-Christine
Ny sæson af Mad Men kommer vist til April. Det er den sidste, men de deler den i to omgange, og sidste del er vist først planlagt til næste år. Masser af tid til at finde på endnu flere skønne snacks!
Kærlig hilsen Cristina
Yeah, kommer der en sæson mere – det vidste jeg slet ikke! Fedt, det vil jeg glæde mig til :)
Kh Ann-Christine
En dåse mælk og en pose kokos.. Så bliver der til en brandepande og til hygge i flere dage :)
Nu er jeg sprunget ud i det og det hjalp mig, at bruge Nigiri sushi maker til at forme dem – dem fyldte jeg med fyldet, så får de alle en ans form.
Hvor lang holdbarhed er der i dem på køl?
Minimum en uges tid og nok også længere – de har altid været spist inden ;) -de kan i øvrigt også med succes fryses ned til bountyis
-og fint tip med sushi makeren
Man kan også få kondenseret mælk i Rema 1000. Det kan man i hvert fald få i min den lokale Rema og jeg bor ude på landet! Så mon ikke det også kan fås i Rema i byerne.
De virker godt som søndagssnacks, kan det bekræftes herfra :-)
Og så ved jeg da hvad man kan bruge kondenseret mælk til, udover karamel.
Hvor ser de gode ud :) :) Vi lavede selv nogle i sidste uge og de smager bare så godt. Utroligt at så få ingredienser kan smage så godt sammen!
Ja, tre ingredienser og så har man en himmelsk mundfuld :)
Jeg har SÅ meget en date med noget kokos og noget kondenseret mælk i morgen. Nammenam!
Det bliver en dejlig date, er jeg sikker på ;-)
Du er et skarn er du ;-) Sådan at lede godtfolk i fordærv! De ser syndigt lækre ud, og skal prøves på et tidspunkt. Men jeg kæmper med kilo og så er den slags altså ikke lige sagen. Og så foretrækker jeg den lyse chokolade, men det kan man jo gøre helt efter smag – gad vide, hvordan hvid chokolade smager – ved du?
Personligt vil jeg ikke bruge hvid chokolade til denne her. Det er ret sødt, så den mørke giver godt modspil og lidt kant til alt det søde. Den hvide valhrona vil ikke rigtig komme til sin ret med sin delikate vaniljesmag – men det er blog min mening. Smag og behag er jo så vidt forskellig, så det kan jo måske være at det kan blive din favorit ;) Lys chokolade tror jeg en del vil synes rigtig godt om også
Nej jeg kom også til at tænke, at det nok ville blive rigeligt med den hvide, men den lyse skal prøves :-)
mums, de ser lækre ud!
Bare lige en lille bonus info, kvickly har også Kondenseret mælk. :)
Super! Tusind tak for tippet, Pernille
Tak, det var mit næste spørgsmål :-)
Er det bare helt alm. kokosmel?
Og har du evt. prøvet med groft eller frisk kokosmel?
Synes det må lyde fantastisk, hvis man samtidig kombinere det med en god kvalitets chokolade.
Jeg har brugt helt almindelig kokosmel på pose.
Det ser helt vildt lækkert ud.
Hvor køber du kondenseret mælk? Kunne være jeg skulle lave nogle i weekenden når vi får gæster :)
Jeg har set det i Superbest, føtex og Brugsen. Ellers hos velassorterede grønthandlere
Netto, fakta og Rema har det også