Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakridsmandler-med-hvid-chokolade/ Dessert Julekonfekt, Juleopskrifter, Kager og søde sager, Konfekt og slik

Lakridsmandler med hvid chokolade

Lakridsmandler med hvid chokolade er en nem og virkelig dejlig konfekt.

Den søde hvide chokolade er så skøn sammen med sprøde mandler og rå lakrids.

En dejlig hapser og mængden kan justeres op og ned, så det lige passer med hvad man evt har til overs af chokolade fra at lave anden konfekt der skal overtrækkes med hvid chokolade.

Prøv også: min bedste opskrift på brunkager >>

Lakridsmandler med hvid chokolade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M1
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade, Finthakket
  • 150 g mandler
  • 1 spsk rålakridspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom 2/3 af chokoladen i et vandbad og smelt under omrøring. Tag af varmen, så snart temperaturen i den smeltede chokolade er 45 grader.

Rør resten af den finthakkede chokolade i, mens temperaturen falder til 28 grader. Når chokoladen er 28 grader og helt smeltet, så hæv forsigtigt temperaturen til 31 grader over vandbad og tag straks derefter af varmen.

Vend mandlerne i chokoladen og derefter i en skål med lakridspulver. Fordel mandlerne på et stykke bagepapir og skil stykkerne fra hinanden med to gafler.