Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakridsmandler-med-hvid-chokolade/

Lakridsmandler med hvid chokolade

Lakridsmandler med hvid chokolade er en nem og virkelig dejlig konfekt.

Den søde hvide chokolade er så skøn sammen med sprøde mandler og rå lakrids.

En dejlig hapser og mængden kan justeres op og ned, så det lige passer med hvad man evt har til overs af chokolade fra at lave anden konfekt der skal overtrækkes med hvid chokolade.

Prøv også: min bedste opskrift på brunkager >>

PT20M

Lakridsmandler med hvid chokolade

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed3 uger
Antal1 portion
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade, Finthakket
  • 150 g mandler
  • 1 spsk rålakridspulver
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom 2/3 af chokoladen i et vandbad og smelt under omrøring. Tag af varmen, så snart temperaturen i den smeltede chokolade er 45 grader.

Rør resten af den finthakkede chokolade i, mens temperaturen falder til 28 grader. Når chokoladen er 28 grader og helt smeltet, så hæv forsigtigt temperaturen til 31 grader over vandbad og tag straks derefter af varmen.

Vend mandlerne i chokoladen og derefter i en skål med lakridspulver. Fordel mandlerne på et stykke bagepapir og skil stykkerne fra hinanden med to gafler.