Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplanlaegning-til-naeste-uge/

Madplanlægning til næste uge

madplan

Som jeg fortalte om i tirsdags, så vil jeg fremover sende min ugentlige inspiration til næste uges madplan, ud som et nyhedsbrev i stedet for at skrive den her på bloggen om lørdagen, som jeg har gjort det sidste års tid. Her lørdag eftermiddag har jeg fået lavet det sidste færdigt og klar til at blive sendt afsted … men så blev systemet låst og lige nu arbejder de på, at finde fejlen hos mailchimp. Æv, men jeg ville lige stikke hovedet forbi bloggen og fortælle, at mailen er forsinket – forhåbentlig er der inden så længe en mail på vej, til jer som har tilmeldt sig mailen.

Rigtig god lørdag til jer!

9 kommentarer
 • Pernille Lauritsen skrev:
  10. maj 2014 kl. 21:59

  Tak for information… venter i spænding :-)

 • Annette skrev:
  11. maj 2014 kl. 16:26

  Hej, jeg melder mig i koret, der synes det er ærgerligt, at du går fra blogplan til nyhedsbrev. Har egentlig nydt at kigge fordi, når det passede, og det er blevet ofte. Er træt af nyhedsbreve, og særligt fordi jeg har opdaget, at jeg efter en måned næste automatiske sletter dem, uanset hvor meget jeg gad dem til en start, og efter endnu en måned irriteres over dem, men først får dem slettet efter 6 måneder.
  Tror ikke jeg får meldt mig på dit nyhedsbrev, er på dig via blogloving, men det vil så heller ikke give adgang til madplan? Håber du genovervejer, så os uden trang til flere nyhedsbreve i vores liv kan kigge med – når det passer og af egen drift :-)
  God søndag
  Annette

 • loulou skrev:
  11. maj 2014 kl. 18:04

  Øv, jeg bruger din blog til at søge inspiration til min madplanlœgning, har ikke behov for en mail hver uge. Håber du fremover stadig vil poste madforslag?inspiration.

 • Marie skrev:
  11. maj 2014 kl. 19:37

  Øv. Jeg synes det har været så hyggeligt at kunne stikke forbi og se dine madplaner når det lige passer mig – det der med at få mails forbeholder jeg nemlig arbejde o.l. Kommer de slet ikke på bloggen mere?

 • Trine skrev:
  11. maj 2014 kl. 20:40

  Hej!

  Jeg er fan af dine opskrifter og madplaner, men vil også være meget gladere for at kunne kigge forbi her på bloggen, når jeg mangler inspiration – frem for at skulle ind at rode i gamle mails mm. Det er selvfølgelig dig, der bestemmer; bare lidt brugerfeedback:)

  Mvh Trine

 • Ann-Christine skrev:
  11. maj 2014 kl. 20:51

  Hej med jer,
  Svarer lige samlet her … :)
  Det er super dejligt at høre, at I har været glade for madplanerne, som jeg har lagt på bloggen det seneste års tid. Der før var de i en periode på facebook og nu har jeg så lyst til at komme madplanen i et nyhedsbrev, som jeg glæder mig meget til at arbejde med.

  I kan finde masser inspiration til jeres egne madplaner her på bloggen: http://www.valdemarsro.dk/opskrifter-pa-aftensmad-og-frokost-og-tilbehor-til-aftensmaden/
  -og i alle de gamle madplaner her:
  http://www.valdemarsro.dk/category/madplan/

  Min ‘To Cook’ liste er alenlang, og derer planer om rigtig mange opskrifter og mad på bloggen fremover også – som jeg i øvrigt er super motiveret til fortsat at dele med jer!
  – og det er naturligvis fuldstændig valgfrit, om man vil være med på nyhedsmailen og få sendt en ugentlig madplan.

  Kh Ann-Christine

 • Tina Thomsen skrev:
  28. maj 2014 kl. 15:39

  Hej. Har prøvet for lang tid siden, at melde mig på din hjemmeside, men har endnu ikke her d. 28/5-14 fået et nyhedsbrev??

 • spippi skrev:
  2. januar 2018 kl. 18:29

  Hej – har to gange forsøgt at tilmelde mig ugeplanen, men ikke modtaget den – heller ikke i spam.

  Godt nytår og TAK for inspirerende og hyggelig blog!

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2018 kl. 12:41

   Hvis det er med den mailadresse du har noteret her, så ser det ud til at du er tilmeldt og har fået den seneste mail fra uge 1.
   Rigtig godt nytår til dig og tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.