Marengs – Kyskager


Sprøde marengs og lækre kyskager er dejlige at bruge i desserter og som pynt på kager, som fx moussekager og andet lækkert.
Sprøde, søde og lækre kyskager
Små marengs er et must i den dejlige Eton Mess dessert med sommersøde jordbær, og jeg holder også af at servere en lille skål med den til til is eller koldskål.
De er nemme at lave, hvis man lige har et par æggehvider i overskud fra anden madlavning.
Prøv også: min opskrift på Eton Mess >>
Marengs - kyskager
Pisk æggehviderne helt hvide, luftige og til de danner toppe.
Pisk flormelis i lidt efter lidt til al flormelis er brugt og pisk derefter et nip salt i. Pisk til marengsmassen er blank sej og danner flotte toppe, der kan holde formen.
Kom i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt kyskager på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 80 grader varmluft eller med tørrefunktion ved 80 grader i 45-60 minutter.
De er færdige, når de slipper bagepapiret uden problemer.
Sluk ovnen, sæt lågen lidt på klem og lad kyskagerne stå i ovnen, til den er kold.
Næringsindhold

Pr. stk.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)