Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/marts-glaeder-jeg-mig-2/

I marts glæder jeg mig til …

marts

Årets første – og længe ventede – forårsmåned ♡

Der er mange dejlige ting i vente den kommende måned og jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på marts måned og foråret, ikke mindst.

I marts glæder jeg mig til: 

 • Sommerhuskøkkenet bliver forhåbentligt færdigt og noget så fint og hyggeligt. Der dukker ofte uventede ting op i forbindelse med istandsættelse og vores sommerhus er ingen undtagelse. Det var lige ved at blive så fint og næsten færdigt – og nu skal stort set alle lofter tages ned, der skal laves ulovligt el (forsikringssag) og sættes lofter op igen. Det er lidt en streg i regningen … men på den anden side, så er det jo virkelig rart at have opdaget det i tide. Vi krydser fingre for, at vi når det til påskeferien. I er nogle stykker der har skrevet at I glæder jer til at jeg deler lidt billeder og glimt fra sommerhuset – og det gør jeg gerne – det har dog været rent byggerod indtil videre. Jeg laver nogle før/efterindlæg, når vi er lidt mere på plads til det.
 • Forhåbentlig milde temperaturer og forårsarbejde i haven. Bedste tid på året rent havemæssigt er efter min mening lige nu hvor det hele så småt starter op igen og hvor det for alvor kribler i de grønne fingre for at komme ud og suge lidt d-vitaminer og drømme om blomster, krydderurter og dyrkning af grøntsager.
 • Påskeferien med min lille familie, dét glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg plejer at tænke på den som forårsferie og i den uge skal vi stornyde forårssysler, påskeæg, havearbejde, kaffepauser udendørs, puslespil, tændt brændeovn efter en gåtur ved havet og følelsen af god tid.
 • Stenbiderrogn – årets første er altid et hit. Blinis med stenbiderrogn er selvskrevet på menuen, men jeg tror også jeg skal føje et par nye til min samling af opskrifter med stenbiderrogn.
 • At lave gækkebreve sammen, give lækre påskeæg og lave andre hyggelige påsketing. Puste æg, male dem og hænge dem på forårsgrene.
 • At nyde mine små hverdagspauser, som lige nu ofte bliver brugt med en god kop til, kreatid og kalenderreflektioner. Jeg kan slet ikke undvære min ‘gammeldags’ papirkalender (den er fra KikkiK), som jeg har brugt i årevis – og så har jeg købt en samling fine klistermærker , som gør det lidt finere og sjovere at holde styr på kalenderen. Vil også gerne prøve kræfter med lidt bulletjournal inspiration og tænker egentlig blot at bruge selvsamme kalender til formålet.
 • Lysere aftener og længere dage. Det bliver bedre dag for dag og det er så lækkert! Som sådan er det jo vældig rart og komfortabelt med det tidspunkt, hvor solen står op lige i disse dage. Lyst når børnene tager i skole, men tilpas mørkt fra morgenstunden så vores mest morgenfriske barn ikke tror det er morgen kl 5.30 ;)
 • Nyde årstiden … og få det bedste ud af det, den nu byder på. Jeg har kigget flypriser og rejsemuligheder adskillige gange her i februar. Efter tre ugers influenzasygdom her på vores lille matrikel, så trak det ekstra meget … rejselængsel, varmelængsel og udlængsel. Selv om der ligger flere centimeters sne udenfor og det er pivkoldt, så er vi nu på den anden side og der er lys forude (bogstavelig talt, apropros forrige punkt). Lige om lidt bliver vejret også forårslækkert og lunt nok til, at vi kan spise udenfor, holde udendørskaffepauser og nyde det hele lidt ekstra – så kan jeg fint have tålmodighed til at marts måned måske bliver mere frostklar end forårsklar.
 • Lave mange flere opskrifter … til jer, til blog og til kommende bog/bøger. I dag skal jeg være i køkkenet hele dagen. Lave mad, udvikle opskrifter, fotografere og finde på. God musik, tid til det og masser rod i køkkenet, det er herligt. De dage har jeg planlagt at have mange af her i marts og jeg elsker dem! Lige så meget som mine børn elsker at komme hjem fra skole på de dage og se hvad der dukker frem af smagsprøver og sjove retter.

Hvad er jeres planer for marts måned?

Del endelig løs af jeres planer for den kommende måned i kommentarfeltet, det er så hyggeligt og inspirerende at læse om hvad I planlægger at fylde den kommende måned med 

Læs alle tidligere månedslister her >>

marts

16 kommentarer
 • Dorte // strikkedulle.dk skrev:
  28. februar 2018 kl. 10:31

  Det lyder som en masse dejlige planer du/I har for marts måned. Jeg stemmer for at det bliver forårsvejr, så vi kan komme i haven selvom det lige nu føles liiiidt langt væk :-). Marts/April er vores travle fødselsdagsmåneder her på matriklen, så jeg glæder mig bl.a. til at fejre min søster, mor og ikke mindst min snarlige 8-årige datter! Jeg glæder mig bestemt også til påskeferie, hvor vi forhåbentligt kan tage et rigtigt ryk med at få ryddet op og gjort haven klar. Efter et år med ombygning har den nemlig været lidt forsømt. Rigtig god marts måned til dig AC. Kram D

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:03

   Det lyder vel nok dejligt altsammen, Dorte.
   Rigtig god fornøjelse med alle fødselsdagsfejringerne (her er det april/maj, så I er lige en måned før os) ;)
   Bliver så lækkert med haven, så nu må foråret rigtig gerne komme
   Dejlig marts måned til dig
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

 • laila skrev:
  28. februar 2018 kl. 17:16

  Det lyder som herlige planer. Jeg selv glæder mig også til at komme i haven men pt står der renovering af køkken.
  Jeg synes, at din kalender fra kik.k og dine weekly planner ser rigtig flotte ud men kan desværre ikke finde hverken de danske stickers eller de danske kalenderblade. Måske kan du hjælpe mig..
  Knus fra LR

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:14

   Kalendersiderne har jeg selv lavet og printet, men du kan købe lignende hos fx etsy.
   Kh AC

 • Anette skrev:
  1. marts 2018 kl. 11:25

  Sikke mange gode planer .
  Jeg skal fejre Zorros fødselsdag, trolden bliver 2 år.
  Og så skal jeg planlægge ting tol min have, nu har jeg snart haft den et år og ved ca. Hvad der er hvor.

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:25

   Hvor lyder det dejligt! Rigtig god fornøjelse med haven og fødselsdagsfejring ♡

 • Lis Madsen skrev:
  1. marts 2018 kl. 13:28

  Hej Ann-Christine.
  Dejlige og hyggelige planer du har for marts måned. Nu håber jeg, at måneden snart kan leve op til sit navn, nemlig den første forårsmåned!
  Jeg skal til at påbegynde min tredje sommer her i rækkehuset, så jeg ved også hvad der er i haven. Denne er dog lidt særlig, fordi den ligger ca. 10 trappetrin nede i forhold til terrassen, som iøvrigt er rigtig stor. Det er derfor krukker, jeg gør mest ud af.
  God fornøjelse med planerne for marts.
  Hilsen Lis

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:33

   Det håber jeg også! Vi er noget så klar til lunt forårsvejr nu, så det vil være mægtig dejligt.
   Lyder skønt med din have, så må der inden så længe også være et flot kig ned til alle de japanske kirsebærtræer på stien :)
   Rigtig dejlig marts til dig
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

 • Mutti skrev:
  1. marts 2018 kl. 16:40

  Jeg glæder mig så meget til at få øje på alt det der kan finde på at spire og gro i marts måned! Bladene har jeg set til de blå anemoner på skovstien. Og snart er der tegn på de første ramsløg! Det kan forekomme at være lidt langt væk nu, hvor der er hvidt så langt øjet rækker..;-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:34

   Uhm ja, det bliver så dejligt med ramsløg og alt det der lige snart starter op og bliver grønt og blomstrende ♡
   Kh AC

   • Tina skrev:
    3. marts 2018 kl. 16:57

    Faktisk er der allerede ramsløg i Riis Skov – selvom de lige nu er delvist dækket af sne

    • Ann-Christine skrev:
     4. marts 2018 kl. 18:47

     Årh, hvor skønt! Forårsvejret er lige om hjørnet ♡

 • Kavi skrev:
  3. marts 2018 kl. 07:11

  Hej, er helt vild med din kalender. Er det den store eller medium størrelsen? Kommer der told på når man bestiller den? Ved du om der er kalendersider med eller man skal købe dem ved siden af?

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2018 kl. 18:43

   Det er den store jeg bruger her og der kommer desværre told på.
   Jeg har også en lille, som min datter bruger til at tegne og skrive historier i, den er også super fin.
   Kalendersider skal købes ved siden af, de har nogle på Kikki K, og ellers er der mange virkelig fine kalendersider til selv at printe på etsy.com.
   Kh AC

 • barbara skrev:
  4. marts 2018 kl. 16:35

  Hvor skægt du nævner bulletjournal – har to veninder her i England der er VILDE med det og prøver at få mig med på det. Lad os vide, hvis du går igang med det:-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2018 kl. 19:23

   Ja, det skal jeg nok – der er så mange der er glade for det og hygger enormt meget med det.
   Virkelig inspirerende ♡

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.