Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/november-vil-jeg/

I november vil jeg …

Efteraarsstemning

Oktober har været fyldt med efteråsstemning. Det har været en måned fyldt med super god modtagelse af min bog (tusind tak til jer alle for det!), en måned hvor jeg nåede alt det jeg havde planlagt i starten af oktober og mere til – faktisk nåede jeg i biografen hele to gange. Et projekt, som jeg har arbejdet på i oktober, rykker sig lidt ind i november, før jeg kan vise jer resultaterne af arbejdet. Men jeg kan afsløre, at der bliver arbejdet i kulissen på en lille opfriskning af mit blogdesign, samt en responsive version, som gør bloggen så meget nemmere og bedre at læse på mobil – og dét glæder jeg mig super meget til.

Og nu til mine tanker, ønsker og planer for november … I november vil jeg:

 • Lave årets første æbleskiver efter denne opskrift. I betragtning af hvor lækre disse æbleskiver er, er det faktisk utroligt, at vi først tager hul på dem nu.
 • Starte måneden med at nyde en afslappende og børneforkælende weekend med familien.
 • Sørge for at der er friske blomster i stuen og på hjemmekontoret. Jeg elsker, når jeg får det gjort, og lige nu hvor alting visner lidt udenfor, så er det rart med friske smukke blomster indendørs.
 • Til København på Bogmesse den 8 november – uhh, jeg glæder mig meget, både til Bogmesse i det hele taget (mit bogelskende hjerte banker lidt ekstra ved tanken ) og til at skrive signatur i min egen bog fra 16-17 hos standen ved Nyt Nordisk Forlag på messen.
 • Ud på en lille bogsigneringsturne, hvor jeg både skal besøge Inspiration i Hørsholm den 6 november kl 19-21 til Open By Night og X-Akt i Herning den 16 november – hvis I er på de kanter, så kom endelig forbi og sig hej :) Jeg er der i samarbejde med Muubs og der bliver både solgt bøger og signeret bøger + hygget snakket en hel del.
 • Begynde så småt på lidt julerier – jeg kan ikke styre det ;) og nogle ting, skal man bare være i god tid med, fx honninghjerter, hvor fordejen gerne skal stå i mindst 4 uger.
 • Starte julen i de sidste novemberdage med en familietur i teateret ved Den Gamle By.

Hvad står der mon på jeres novemberplaner?

efteraarskov

23 kommentarer
 • Catrine skrev:
  31. oktober 2014 kl. 07:09

  Jeg er jo blevet så inspireret af din kategori om månedens planer, at det er blevet til et fast indslag på min egen blog.

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 11:53

   Hvor dejligt! Det er så skønt når det kan inspirere og det er virkelig også en dejlig liste med planer, som du har for november :)

  • Pernille Andersen skrev:
   31. oktober 2014 kl. 20:00

   Uha, det var da også en spændende blog du har, Catrine.
   Tak for at dele her.
   Altid dejligt at blive klogere :-)

 • Kathrine skrev:
  31. oktober 2014 kl. 08:58

  Kære Ann-Christine
  Super dejligt at læse om og blive inspireret af dine hyggelige og spændende planer for november. Jeg vil glæde mig til at læse med, når du starter juleforberedelserne op.
  Min november skal bl.a. gå med at starte på nyt arbejde på mandag. Derudover skal jeg på forlænget weekend i Berlin i næste uge, hvor jeg skal være med til at fejre 25-års jubilæum for Berlinmurens fald.
  God weekend :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 11:54

   Kære Kathrine,
   Jeg håber du får en skøn første arbejdsdag i dag :)
   Og det lyder som en skøn november med tur til Berlin. Det er en skøn by, synes jeg.
   Kh AC

 • Dorit skrev:
  31. oktober 2014 kl. 09:18

  Hej
  Er blevet helt afhængig af din blog.. Så hyggeligt, inspirerende og ikke mindst “hyggelige” billeder. Det gør en helt glad i låget ! Får du altid gjort de ting du skriver du planlægger for måneden ? :-)
  Måske jeg skal sætte mig lidt mindre mål :-) og så holde ved dem
  God weekend :-D

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 11:58

   Hej Dorit,
   Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre :)
   Jeg nåede hele oktober-listen, bortset fra det største projekt, som trækker lidt ud her ind i november. Men det er okay. Som regel når jeg langt det meste, og jeg tror siden at jeg startede denne serie ‘i denne måned vil jeg …’ i april, har jeg vist kun misset et par enkelte punkter i alt.
   Når jeg skriver listen, så skriver jeg faktisk ofte de ting i kalenderen som ikke allerede står planlagt, så som æbleskivebagning ;) Fjollet måske, men så bliver succesraten så meget større og jeg nyder at jeg når det jeg gerne vil :)
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  31. oktober 2014 kl. 10:33

  Lyder som en skøn november måned. Hvor er det dejligt at du kommer så meget rundt med din bog – tillykke med det.
  Min november byder på familiebesøg i kbh, masser af hygge med ungerne, en stand på et loppemarked med yngste bonussøn, nye spændende produkter på min webshop – Spice it, travlhed på job og premiere på en live salgsbod med shoppen. Jeg skal helt klart også have igangsat julerierne. Ligesom dig er jeg også en total juleelsker og heldigvis falder 1. søndag i advent jo i november, så jeg er jo tvunget til at gå igang tidligt (min mand er noget mindre julet end mig :-)). Ha’ en dejlig dag og en skøn weekend. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:00

   Ihh, det er jeg glad for at du siger, det med 1 advent – så er der ikke så længe til ;)
   Det lyder som dejlige novemberplaner du har og spændende med nye produkter i shoppen!
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Øglemor skrev:
  31. oktober 2014 kl. 10:41

  Det er simpelthen så god en idé med de månedsplaner. For at have noget at glæde sig til – og noget at holde sig selv op på. Jeg vil i øvrigt se, om ikke jeg kan nå forbi bogmessen – kunne være så hyggeligt lige at sige hej! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:00

   Yeahh! :) Jeg glæder mig til at sludre snart

 • Rikke skrev:
  31. oktober 2014 kl. 11:55

  Yes så blev det tid, til en af dagens højdepunkter, at komme forbi din blog :-) du burde advare i mod den, for den er altså stærkt vanedannende ;0)

  Jeg glæder mig til at se, hvilke ændringer du får lavet på bloggen. Det der med det tekniske i en blog, fylder faktisk mere, end jeg på nogen måde havde forestillet mig.

  Sikke en dejlig november liste du har lavet. Specielt børneweekenden, teater forestilling og blomster i hjemmet, er gode emner.

  Kan godt ærgerlig mig lidt over, jeg ikke har planer om, at komme til Herning eller Hørsholm. For din bog ville jeg altså elske at få, men har sendt et link til min mand, så han en dag kan overraske mig ;0)

  Min egen november to do går jeg stadig og grubler lidt over. Men har en plan om, at tage mine børn med en tur på cafe, hver for sig, så de kan få alenetid med mig. Den anden må så blive hjemme med far og lillesøster. Det tror jeg kunne være super hyggeligt, for alle parter.

  Rigtig god weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:04

   He he, det er jeg sørme da glad for at den er ;)
   Og ja, det tekniske fylder faktisk en del, specielt hvis man interessere sig lidt for det, så kan man bare blive ved og ved, med at forandre og udvikle :)
   Det lyder som en hyggelig plan med cafetur med børnene hver for sig, det er så dejligt med lidt tosomhed indimellem også :) Og så krydser jeg fingre for at din mand overrasker med bog ;)
   Kh AC

 • Anne-Marie skrev:
  31. oktober 2014 kl. 12:01

  Jeg skal igang med julerier og det første på listen er lækkerier til julegaver. Pengene er små, alt det sygdom ødelægger økonomien. Hvis du har nogle ideer, til hjemmelavede julegaver, vil jeg blive glad.

  Kh.
  Anne-Marie

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:05

   Hej Anne-Marie
   Det vil jeg gerne tænke lidt ind i – kommer med et indlæg her i løbet af november :)
   Kh AC

 • Øglemor skrev:
  31. oktober 2014 kl. 12:19

  Hov, kommer du til Hørsholm? I’m on – ses d. 6. november! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:05

   Jep:)

 • Sandra skrev:
  31. oktober 2014 kl. 14:31

  Nu har dine ‘i XX måned vil jeg’ lister inspireret mig i en sådan grad, at jeg selv har lavet en på min blog.

  Så hyggeligt, du er i nabolaget til den Idylleriske forstad, men jeg er desværre out of town på seminar med job på Djursland… Så jeg kan ikke engang komme og sige ‘Hey’ øvøv! ha’ en god weekend :) kh. S.

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:06

   Hvor fint! Det er så hyggeligt med de lister og rare planer for den kommende måned :)
   Og ja, det kunne have været hyggeligt, hvis det lige havde passet.
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Dorthe - kvindemenneske.dk skrev:
  1. november 2014 kl. 20:09

  Jeg har det som dig. Alt for mange planer. Men alt for lidt tid. Men det er nu nok meget godt.

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:12

   Man keder sig i hvertfald ikke når man har det sådan ;)

 • Esra skrev:
  1. november 2014 kl. 20:47

  Hej Ann-Christine
  Meget inspirerende og jeg vil også meget gerne høre, om du altid når det, du skriver? :-)

  Vh
  Esra

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2014 kl. 12:13

   Mange tak og ja, langt det meste, når jeg :) Har uddybet lidt i svaret til Dorit :)
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.