Rødbedejuice med ingefær og æble


Her bliver juicet en masse grøntsager + lidt frugt.
En af mine favoritter er denne rødbedejuice hvor der er masser af power og knald på farverne og så elsker jeg, at den er både sød og ingefær-frisk på én gang! Børnene synes dog, at rødbedejuicen er lige krads nok, så til dem blander jeg lidt ekstra æblesaft, appelsin eller lidt vand i.
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 glas

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rødbedejuice
- 5 rødbeder
- 2 æble
- 20 g ingefær
- 2 appelsin, skrællede
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom det hele i en juicer og nyd saften iskold med isterninger og sugerør.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan man lave juice til mere end en dag ad gangen?
Det kan fint holde sig 1-2 dage i køleskab
Kh AC
Hej. Lækker juice. Det kunne dog være rart med en ca vægt især på rødbederne. Jeg har lige haft en rødbede på ca 1 kilo og de tre lange jeg har vejer ca 500g stykket. Går dog ud fra at det må være små runde, men aner ikke hvor meget kilomæssigt der er tale om. Jeg brugte nok ca 500g.
Hej Ann-Christine
Synetes virkeligt du har nogle dejlige opskrifter, mangler man lige et eller andet så kigger man bare inden for ved dig, og straks er der 10 nye opskrifter man er nødtil at prøve.
Tænkte på hvad bruger du alle grøntsagsresterne/pulben til ?
Jeg kommer det både i brød og gryderetter
mvh
Anette Ellemann
Tusind tak, det er jeg glad for at høre :)
Jeg bruger gerne pulpen i fx disse rødbedebøffer eller lign grøntsagsbøffer. Eller kommer det med i gryderetter, alt efter hvilken smag det er, om det passer til.
Kh AC
Hvis pulpen skal bruges i maden, skræller du så ikke grøntsagerne inden de juices?
Oftest skrubber jeg dem blot grundigt, men det kommer an på skrællens stand og hvor grov/fin den er.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine