Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rysteribs/

Rysteribs

Frisktlavede rysteribs er nemt, hurtigt og smager super skønt. Server til alt fra morgenmadens yoghurt eller skyr med granola, til aftensmadens frikadeller, helstegt kylling og flæskesteg. Det er også lækkert som tilbehør til sommerens ostebord.

Vores ribsbuske byder på de lækreste røde bær år efter år. Vi nipper af dem dagligt og spiser dem direkte fra ribsbusken. Nogle laves til rysteribs, andre kommes i salater til aftensmaden og så skal der laves ribssaft og ribsgele.

Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ribssaft >>

PT5M

Rysteribs

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 100 g ribs
  • 30 g sukker
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom nip ribsene fra stilkene og kom ribs og sukker i et glas med låg.

Ryst grundigt til ribsene afgiver saft og til sukker og ribs er godt rystet sammen.