Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skaldyrsdressing/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Tilbehør Aftensmad

Skaldyrsdressing

Opskrift på luftig og cremet skaldyrsdressing med fløde som er lækker til mange fiskeretter og skaldyr.

Jeg serverer til torskefad med rejer, men også til små forretter med skaldyr, som små toppe af dressing på en rejemad eller til en fyldig måltidssalat med grønne salater, rejer, asparges, skaldyrsdressing og gode sager i et velsmagende måltid.

Denne skaldyrsdressing er mere luftig og fyldig end min opskrift på thousand island dressing, hvilket skyldes at jeg vender letpisket flødeskum i denne udgave. Begge dele smager dejligt, så man kan frit vælge hvad man synes bedst om.

Prøv også: opskrifter på fisk- og skaldyr >>

Skaldyrsdressing med fløde
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M8
Ingredienser
  • 2,50 dl cremefraiche 18 %
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 spsk ketchup
  • 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 dl piskefløde
  • salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche, sukker, tomatpure, ketchup, citronskal og en smule saft, paprika, salt og peber godt sammen og smag til.

Pisk fløden til en luftig men letpisket flødeskum og vend halvdelen af flødeskummet i dressingen. Tilpas konsistensen med resten af flødeskummet til du synes konsistensen er perfekt. Smag til igen med salt og friskkværnet peber inden servering.

 

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad