Skaldyrsdressing


Opskrift på luftig og cremet skaldyrsdressing med fløde som er lækker til mange fiskeretter og skaldyr.
Jeg serverer til torskefad med rejer, men også til små forretter med skaldyr, som små toppe af dressing på en rejemad eller til en fyldig måltidssalat med grønne salater, rejer, asparges, skaldyrsdressing og gode sager i et velsmagende måltid.
Denne skaldyrsdressing er mere luftig og fyldig end min opskrift på thousand island dressing, hvilket skyldes at jeg vender letpisket flødeskum i denne udgave. Begge dele smager dejligt, så man kan frit vælge hvad man synes bedst om.
Prøv også: opskrifter på fisk- og skaldyr >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 8 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Skaldyrsdressing med fløde
- 2,50 dl cremefraiche 18 %
- 1 tsk sukker
- 1 spsk koncentreret tomatpuré
- 2 spsk ketchup
- 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
- 1 tsk sød paprika
- 1 dl piskefløde
- salt og friskkværnet peber
Rør cremefraiche, sukker, tomatpure, ketchup, citronskal og en smule saft, paprika, salt og peber godt sammen og smag til.
Pisk fløden til en luftig men letpisket flødeskum og vend halvdelen af flødeskummet i dressingen. Tilpas konsistensen med resten af flødeskummet til du synes konsistensen er perfekt. Smag til igen med salt og friskkværnet peber inden servering.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.