Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-107/

Små glimt

sushi
♡Bedste sushi ♡

I torsdags var Martin, Johan og Julie en tur på Dokk1 efter skole, og ringede på vej hjem med besked om at de havde helt styr på aftensmaden!

Perfekt torsdagshyggelig menu på en fin solskinsdag.

Det var en travl, men god, uge … og her er lidt små glimt fra den sidste uges tid. 

Dejlig mandag til jer
– jeg er lige nu topbegejstret for vejrudsigten for den næste uge og for at vi på lørdag skifter om til sommertid. 

chokoladedessert
♡ dessert test inden lørdagens forældre fest  ♡

Lørdag aften var Johan og Julie hos deres bedsteforældre til overnatning. Martin og jeg var til fest med klassens forældre – og vi stod for desserten. Det blev til den lækre chokoladekage, bagt i fast muffinsforme og serveret med hindbærcroulis, en købt vaniljeis, rosenblade, hindbær, mynte og lidt guldstøv. Nemt og lækkert.

lucinda riley

♡ endnu en fantastisk bog ♡

Varmeste anbefaling til denne fantastiske bog! Endnu en virkelig skøn læseoplevelse fra Lucinda Riley, som jeg tidligere har fortalt om i mine boganbefalinger.

Som med de andre bøger jeg har læst af denne forfatter, så blev jeg helt grebet af fortællingen allerede fra de første sider. Læsning af skønne bøger er virkelig den bedste kur, når jeg føler jeg har for meget at se til – så slapper jeg helt af i tankerne og bare er lige dér, i bogens univers.

I weekenden har jeg så læst endnu en tryllebindende god bog – den fortæller jeg lidt mere om senere på ugen.

påskeklokker
♡ påskeklokke ♡

Tænk at noget så smukt kan blomstre på denne årstid. Jeg købte disse påskeklokker i sidste uge og sammen med vintergækker, krokus og anemoner er de så fine her i marts.

søde bukser
♡ sødeste bukser – på den sødeste pige ♡

Jeg klikkede disse vildt fine bukser, hjem til Julie – og hun blev ikke overraskende meget begejstret for dem, da de ankom med posten i sidste uge. Så fine, bløde og vildt kære med sovende kat broderi på knæene.

stenbiderrogn
Stenbiderrogn på knuste kartofler

Forårsmad af den bedste slags. Jeg er allerede begyndt at planlægge alle de skønne retter vi skal have på bordet herhjemme i den kommende påskeferie – frisk stenbiderrogn i adskillige variationer er et must herhjemme. Det er om at nyde sæsonen, når den er der jo.

16 kommentarer
 • Dorte skrev:
  20. marts 2017 kl. 12:03

  Sikke nogle søde bukser. Dem tror jeg da lige jeg skal overveje til min ældste datter. Lyder som en dejlig uge <3. Kram D

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 12:55

   De er nemlig bare så fine! Lidt et scoop, synes vi :)
   Dejlig uge til dig, Dorte

   • Helene S skrev:
    21. marts 2017 kl. 09:52

    SÅ fine. Min datter har samme katteprint i en lyserød kjole vi købte fra H&M sidste år – super fin :-)

    • Ann-Christine skrev:
     22. marts 2017 kl. 08:53

     Hvor fint ♡

 • Henriette skrev:
  20. marts 2017 kl. 16:43

  Ja, engletræet er virkelig en fantastisk bog. Har læst alle bøger af Lucinda Riley, efter du anbefalede en af hendes andre bøger herinde. Nu er hun en af mine yndlings forfattere ?

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 20:39

   Hvor fantastisk! Hun kan virkelig også noget ganske særligt. Du vil sikkert også være vild med Kate Mortons bøger, har du læst dem?
   Kh AC

 • Mette skrev:
  20. marts 2017 kl. 17:41

  Tak for en super blog – er på kig her, næsten dagligt ?
  Hvor længe bager du dine muffins ? og hvor mange bliver der af en portion ?

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 20:40

   Hvilken opskrift tænker du på?
   Ved opskriften her på ingefær muffins står det i selve opskriften, men sig gerne til hvis jeg har glemt at skrive det et sted :)

 • Nicoline skrev:
  20. marts 2017 kl. 20:27

  Uhaa, ja Engletræet er bare fantastisk. Har netop afsluttet første bind i de syv søstre også af Lucinda Riley. Jeg har slugt den på en uge, hvilket er fuldstændig uhørt hurtigt for mig. Jeg har straks skrevet mig på venteliste til efterfølgeren stormsøster på biblioteket, kan næsten ikke vente. Er nr 9 ?

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 20:49

   Åh, hvor skønt!
   Jeg blev også fuldstændig tryllebundet af den fortælling. Den var jo nærmest lidt i thriller-genren og noget så spændende!
   – og jeg glæder mig også helt vildt meget til Stormsøster – er på venteliste som nr 62, så overvejer om jeg kan vente eller skal købe ;)
   Kh AC

 • Anne-Mette skrev:
  20. marts 2017 kl. 20:54

  Hej igen
  Den hvor chokoladekagen er lavet til muffins – opskriften fra forældre festen.

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 21:00

   Ahh ja, selvfølgelig da ;) Der blev i alt 17 stk af den opskrift og jeg gav dem omkring 12-14 minutter i ovnen. Holdt meget øje med dem, for de skal stadig være en smule flydende og ubagte i midten.

 • 20. marts 2017 kl. 21:56

  Længe siden jeg sidst har haft tid til at blogge og læse med hos andre, men her hos dig er det altid så hyggeligt og jeg bliver super inspireret af dine lækre madopskrifter:-)

  • Ann-Christine skrev:
   22. marts 2017 kl. 08:48

   Tusind tak! Det er jeg glad for du synes :)

  • Jannie skrev:
   21. marts 2017 kl. 07:53

   Fantastisk indlæg ?????
   Idag er en dejlig dag ??, så jeg har besluttet at følge din opskrift på grydebrødet ? Der er bare lige den hage, at jeg ikke har nogen gryde at bage det i ??? Kan jeg lave det alligevel, bare på bageplade? Hvis ja, skal jeg så gøre noget anderledes i forhold til opskrift og fremgangsmåde? Eller bliver det helt fladt pga den meget bløde dej?

   Le Creuset gryden ER skrevet på ønskesedlen til 40 årsdagen til maj ?????? Er din gryde 24 eller 26 cm?

   Mange hilsner ??☀️?

   • Ann-Christine skrev:
    22. marts 2017 kl. 08:52

    Jeg har en gang prøvet at pakket et lignende brød ind i bagepapir, som jeg samlede i toppen med køkkensnor. Det fungerede faktisk okay, lidt besværligt og ikke helt samme brød, men det kan da være værd at prøve.
    Min gryde er den på 24 cm
    Dejlig dag til dig ♡
    Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.