Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/ingefaermuffins/

Ingefærmuffins

Jeg bagte disse lækre saftige og krydrede ingefærmuffins i går eftermiddags, til et møde jeg skulle have herhjemme og til en sød dessert med familien efter aftensmaden.

De blev så gode.

Søde, saftige, svampede og ingefær giver sådan en skøn krydret og frisk eftersmag – virkelig lækkert!

Selv Julie, som ellers bestemt ikke er begejstret for marcipan, spiste en og spurgte ikke en eneste gang om der var marcipan i. De smager nemlig ikke af marcipanen – men den er med til at give en saftig krumme, som er stjernegod!

Nu er det lige snart weekend og jeg hepper på tørvejr og allerbedst solskinsvejr i løbet af de næste dage. Forårsfornemmelser og havevejr – jeg har en del små projekter derude i det grønne under en blå himmel, som jeg gerne vil nusse med i de timer.

Rigtig skøn weekend til jer ♡

Har I mon nogle skønne grønne forårsplaner for weekenden, eller dejlige kagebageprojekter, der skal prøves af?

PT30M

Ingefærmuffins

8 stk    30 min.
8 stk
Ingredienser
  • 1 stor spsk friskrevet ingefær (ca 15 g)
  • 110 g. sukker
  • 70 g blødt smør
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 100 g. marcipan
  • 2 æg
  • 115 g. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Pisk smør, ingefær, sukker og vaniljepulver sammen til en jævn masse. Skær marcipanen i tern og pisk den i sammen med æg til blandingen er jævn.

Rør mel og bagepulver sammen i en ren skål, og rør melblandingen i dejen til ingefærmuffins.

Brug gerne en fast muffinsform, som papirsformene sættes i – så holder de fint formen under bagning.

Fordel dejen i 8 muffinsforme, de skal være ¾ fyldte.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15-18 minutter.

Spises som de er eller serveres med en lækker citron/ingefærfrosting – flødeost og flormelis blandet med en spsk citronsaft og en smule fintrevet ingefær.