Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vaniljekranse/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Juleopskrifter, Julesmåkager, Kager og søde sager

Vaniljekranse

Vaniljekranse der smager herligt af jul, har en skøn krumme og den lækre mandelmel gør virkelig underværker.

Min opskrift på vaniljekranse kan laves uden at finde den store køkkenmaskine frem … og så smager de så godt, jeg altid tænker, at jeg må hellere må lave dobbeltportion næste gang.

Til vaniljekranse bruger jeg sprøjtepose med en stjernetyl, hvilket går super hurtigt, og er nemt og enkelt – se gerne alle tips til mine vaniljekranse under opskriften.

Prøv også: min bedste opskrift på brunkager >>

Vaniljekranse
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT25M40
Ingredienser
  • 1 vaniljestang
  • 80 g sukker
  • 75 g mandelmel
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 1 æg
  • 100 g hvedemel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud på et skærebræt. Kom en spsk sukker på vaniljekornene og fordel vaniljekornene fra hinanden i sukkeret.

Rør vanilje, sukker, mandelmel, hvedemel og stuetempereret smør sammen. Saml dejen hurtigt med sammenpisket æg, så den er ensartet, men uden at røre for meget i dejen.

Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl med dybe riller.

Sprøjt dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter eller til de er let gyldne. Hold godt øje med dem, de skal kun lige være gyldne.

Lad vaniljekransene køle af på en rist.