Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/appelsin-og-hvid-chokolade-biscotti/

Appelsin og hvid chokolade biscotti

En af de nye opskrifter, som er kommet til i år, er disse biscotti med hvid chokolade og appelsinskal. De smager forrygende.

Mildt, julet og lækkert af appelsin.

Men alligevel ikke mere julet, end at de sagtens kan være et hit på kagebordet året rundt.

PT40M

Appelsin og hvid chokolade biscotti

20-25 stk    40 min.
20-25 stk
Ingredienser
  • 75 g smuttede mandler (ikke hakkede)
  • 50 g hvid finthakket chokolade
  • 125 g mel
  • 100 g sukker
  • 1/2 vanilje stang, kornene herfra
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • revet appelsinskal fra 1 øko appelsin
  • 2 små æg (eller 1 1/2 stort)
  • smeltet hvid chokolade til at pynte de færdige biscotti med
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Bland mandler, chokolade, mel, sukker, vanilje, bagepulver,salt og appelsinskal godt sammen i en skål. Saml det hele med sammenpisket æg og form to aflange stænger som lægges på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 15-20 minutter. Tag ud af ovnen og lad køle lidt af. Skær nu biscotti stykkerne ud diagonalt i en tykkelse på ca 1 cm.

Biscotti stykkerne lægges på bagepladen med samme bagepapir igen og bages sprøde og færdige i ovnen i ca 10-15 minutter mere.

Lad dem køle af og pynt derefter med hvid chokolade. Enten ved at dyppe bunden af den ene halvdel i chokolade eller ved at komme den hvide smeltede chokolade i en sprøjtetyl eller et lille kræmmerhus og kom et fint stribet mønster henover.