Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/knuste-kartofler-og-stenbiderrogn/

Knuste kartofler med stenbiderrogn

Knuste kartofler med stenbiderrogn – helt enkelt og super lækker forårsmad – der virkelig smager rent og lækkert af forår.

Martin havde købt stenbiderrogn til aftensmad. Det er vi vilde med på denne årstid. Det er nemt, sundt, let og lækkert.

Jeg fik lyst til at lave en dejligt alternativ til de klassiske blinis, så det blev i stedet knuste kartofler med stenbiderrogn, der skulle på menuen. Og det blev SÅ lækkert og er tilmed ret nemt at lave.

Jeg bagte også en masse blinis, så vi fik også den helt klassiske blinis med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg som børnene også elsker. Stenbiderrogn er i øvrigt også en fantastisk topping på kartoffelsuppe.

PT15M

Knuste kartofler med stenbiderrogn

2 pers.     15 min.
2 pers.
Ingredienser
  • 4-6 kartofler af mellemstor størrelse
  • 2 spsk smør
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 2 håndfulde grønne salatblade
  • 125 g frisk stenbiderrogn
  • 1 rødløg, skåret i halve ringe + små tern
  • 2-3 spsk creme fraiche 38 %
  • frisk dild
  • salt og peber
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre. Hæld vandet fra og kom kartoflerne på en tallerken, kom smør ved og knus dem – jeg bruger bagsiden af en stor hulske. Smag godt til med salt og friskkværnet peber

Anret de lune kartofler på tallerkenerne med salat, drys med rødløg i tern og halve ringe, anret med teskefulde stenbiderrogn og cremefraice. Drys med dild og kom en smule friskkværnet peber og salt over.

Velbekomme ♥