Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-99/

Små glimt

julepynt udenfor

 

♡Julepynt i haven ♡

Julestemningen kommer altid snigende ind på mig i løbet af november måned, men jeg plejer ikke helt at give efter for det før et par dage før den 1. december. Men med kombinationen af duften af alle de skønne krydderier da jeg tidligere på ugen lavede hjemmelavet gløgg ekstrakt og et besøg i Tivoli Frihedens fine julescene denne weekend – så har jeg nu overgivet mig fuldstændig.

Derfor er der så småt pyntet op med lyskæder i haven … bålfadet er toppet med brænde og lyskæder som lyser fint i de mørke timer, et par klodser er pakket ind i en pæn plastikpose som små gaver og lanternerne er tændt. Langsomt og hyggeligt dukker der mere og mere pynt op udendørs og indendørs – og jeg er vild med det!

Her er lidt glimt fra den sidste uge, som vi sluttede af med en juletur i tivoli.

Jeg tog en masse billeder, så den tur fortjener næsten et indlæg for sig sel v senere på ugen, men I får lige et par glimt her allerede … Rigtig dejlig ny frisk uge til jer!

kødbyens mad og marked

♡ Kødbyens Mad & Marked små boder var så hyggelige og bød på gode smagsoplevelser og deleportioner ♡

jul-i-tivoli

 

♡ Julestemningen har hermed indtaget vores julehjerter  ♡

churros

♡ Churros – lune, frisktbagte og toppet med karamel ♡

I tivoli lunede vi de frosne fingre over varme bålsteder, kopper med frisklavet varm chokolade og søde sprøde lune churros – de er i øvrigt også super hyggelige at lave selv og hvis I har lyst til at hygge med det en dag i julen, så er min churros opskrift her
gløgg

♡ Hjemmelavet gløgg af den bedste slags ♡

6 kommentarer
 • www.skøreliv.dk skrev:
  21. november 2016 kl. 11:22

  Jeg har TOTALT overgivet mig! Jeg var lige ved at tage mit julemandskostume på i morges, men så kom jeg i tanker om, at min chef muligvis ikke ville sætte pris på det. Ej, pjat, men det er da SÅ fantastisk, at det er jul om et splitsekund!!
  Hvor ser det bare hyggeligt ud! ❤️

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2016 kl. 14:29

   Ha ha, hvor er du god! Jeg ville gerne være en flue på væggen hvis du dukkede op i julemandskostume på arbejdspladsen :D
   Jeg er også vild med at det er jul lige om lidt, juhuuu ♡

 • Birgitte skrev:
  21. november 2016 kl. 11:47

  Ser så hyggeligt ud ? jeg kastede mig også over din hjemmelavede gløgg ekstrakt i går, og vi kan næsten ikke vente med at smage den ❤️

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2016 kl. 14:29

   Uhmm! Så godt :)
   Jeg håber I bliver lige så vilde med den som vi er ♡
   Kh AC

 • Camilla skrev:
  22. november 2016 kl. 09:59

  Dejligt – hvornår begynder du at lave dine islamper? Dem skal vi prøve at lave i år :-).
  Har lavet din gløgg extrakt for tre uger siden og den debuterer på søndag sammen med dine æbleskiver, hvis vi da når at få panden.
  Totalt mad-stalker :-)

  Jeg savner en masse inspo om sunde retter i december – så man også kan få smovset i dine søde sager. Altså ud over dem, du allerede har :-). Har du noget på tegnebrættet?

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2016 kl. 14:38

   Hej Camilla
   Fantastisk! Mad-stalk du bare ♡ Jeg er vild med at du kan lide opskrifterne :)
   Jeg laver islamperne når der er frost både nat og dag udenfor, for så laver jeg dem bare udendørs istedet for at bruge energi fra fryseren på det.

   Mht sunde retter, så spiser vi en masse frisk kålsalat også her i julen. Du finder alle mine salater her Jeg synes det giver en super god balance i juletiden, mætter godt, balancerer blodsukkeret og giver plads til det søde også. Faktisk så spiser jeg meget gerne en skål kålsalat til morgenmad med et blødkogt til, eller laver en grønskål
   Håber det kan inspirere lidt :)
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.