Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-lakrids-kyskager/

Små lakrids kyskager

Sprøde små mini lakrids kyskager ♡

Da vi skulle have koldskål den anden dag – vi jubler over verdens bedste koldskål-vejr og sommerferiedage – og jeg som sædvanlig stod med et par æggehvider i overskud, besluttede jeg at lave små mini kyskager af æggehviderne.

De blev drysset med lakrids og blev lavet en betragtelig del mindre søde end traditionelle kyskager, hvilket passede ret fint til min smag. De knaser dejligt serveret sammen med koldskålen, men vil også være ret så fine til at pynte en chokoladelagkage eller som pynt på kager i det hele taget.

PT45min

Lakrids kyskager

40 stk    45 min
40 stk
Ingredienser
  • 2 æggehvider
  • 2 spsk sukker
  • 1 lille dryp æbleeddike (ca 1/3 tsk)
  • 1 tsk lakridsgranulat, evt fra Johan Bülow
Udskriv opskrift
45 min
Fremgangsmåde

Pisk æggehvider med sukker og æbleeddike til det er stift, danner toppe og vil kunne holde formen efter have været i en sprøjtepose med stjernetyl.

Kom det i en sprøjtepose og lav mini kyskager på størrelse med en 1 krone på et stykke bagepapir.

Drys med lakridsgranulat og bag dem i ovnen ved 75 grader i ca. 45 minutter.