Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-lakrids-kyskager/

Kyskager med lakrids

Sprøde og lækre lakrids kyskager ♡

Lakridsmarengs bagt som kyskager som er skønne til desserter, at pynte kager med, spise i en trifli som Eton Mess med søde sommerjordbær, eller de kan serveres til is eller koldskål.

Jeg bruger flormelis for at få helt hvide, fine og glatte marengskys. Men du kan også bruge sukker eller rørsukker for et mere rustikt look og en lidt karamelliseret smag.

Prøv også: min opskrift på Eton Mess >>

PT60M

Lakrids kyskager

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 uge
Antal40 stk.
Ingredienser
  • 125 g æggehvide
  • 200 g flormelis
  • 1 knivspids rålakridspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne helt hvide, luftige og til de danner toppe.

Pisk flormelis i lidt efter lidt til al flormelis er brugt og pisk derefter et nip salt i. Pisk til marengsmassen er blank sej og danner flotte toppe, der kan holde formen.

Kom i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt kyskager på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 80 grader varmluft eller med tørrefunktion ved 80 grader i 45-60 minutter.

De er færdige, når de slipper bagepapiret uden problemer.

Sluk ovnen, sæt lågen lidt på klem og lad kyskagerne stå i ovnen, til den er kold.

Drys med lakridspulver inden servering