Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smagen-af-sol-smoothie-med-mango-og-banan/

Smoothie med mango og banan

Når Johan og Julie kommer hjem fra vuggestue, får vi ofte en lille eftermiddagssnack. Nogle gange en bolle og en kop te. Andre gange lidt frugt og grøntsager og i går fik vi en sommersolskinsgul smoothie – måske et lille hint om, at jeg længdes efter sol, sommer, eller i det mindste bare lidt forår. Selvom det ikke har været sådan rigtig vinter (endnu), så springer jeg gerne over og direkte til foråret. Nøj, hvor gad jeg godt pakke en kuffert eller fire og flyve til sydens sol, sammen med min lille familie i en uges tid. Men det er der ikke lige mulighed for, så vi snupper lidt solskin på glas i stedet …

PT5min

Smoothie med mango og banan

3 glas    5 min
3 glas
Ingredienser
  • 1 mango
  • 2 bananer, evt den ene frossen
  • vaniljekorn fra en halv stang vanilje (eller tørret vaniljepulver)
  • ananasjuice til konsistensen er perfekt
  • 1 spsk honning
  • 2-3 isterninger hvis du ikke har en frossen banan
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Det hele blendes godt til det er cremet.

Tilsæt juice så konsistensen er flydende nok til at den kan drikkes med sugerør, men stadig cremet og lækker.