Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/stracciatella-med-smoerstegte-asparges/ Forretter Frokost, Vegetar

Stracciatella med smørstegte asparges

Denne opskrift på stracciatella med smørstegte asparges og pinjekerner er virkelig delikat at servere til forret eller som en lille snack.

Gerne med godt brød at spise til og nyde den smovsede forårsret, nu hvor de danske asparges er i højsæson.

Den cremede stracciatella smager fantastisk og er nem at lave. Den skal blot stå et par timer for at blive helt perfekt, men kan sagtens laves dagen før servering. En dejlig ret at servere med et glas kølig hvidvin på terrassen.

Prøv også: flere opskrifter med asparges >>

Stracciatella med smørstegte asparges
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT30M4
Ingredienser
  • 250 g frisk mozzarella
  • 1,50 dl piskefløde
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • Smørstegte asparges
  • 500 g grønne asparges
  • 20 g smør
  • Til servering
  • 25 g pinjekerner, ristede
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 0,50 håndfuld kørvel
Fremgangsmåde

Del mozzarellakuglerne i små stykker og kom dem i en skål. Rør piskefløden i sammen og læg låg på.

Sæt i køleskabet i minimum 1-2 timer eller til næste dag.

Rør godt igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld lidt olivenolie over inden servering

Varm en pande op og lad smørret bruse af. Bræk de træede ender af asparges og rist hurtigt de grønne asparges i 1-2 minutter, vend dem et par gange undervejs.

Anret asparges på et fad, fordel stracciatella over og drys med pinjekerner, flagesalt, friskkværnet peber og kørvel.

Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send

Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad