Torsk i filodej med pesto og æble


Her får du en lækker og nem opskrift på torsk i filodej med pesto og æble. Den er super nem og enkel, men ser virkelig fin ud at servere og det hvide fiskekød bliver så uimodståeligt lækkert af at blive bagt i en lille pakke med pesto og æble.
En rigtig dejlig ret, både til nytåret og resten af året.
Jeg kommer de ristede pinjekerner i for et lille ekstra knas – men grofthakkede hasselnødder kunne også være skønt!
Rigtig godt og lykkebringende nytår til jer ☆
Prøv også: flere skønne opskrifter med torsk her >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Torsk i filodej med æble og pinjekerner
- 600 g torskefilet
- 40 g smør, smeltet
- 1 pakke filodej, (4 ark)
- 50 g pesto
- 2 æble, i små tern
- 40 g pinjekerner, ristede
Skær torskefiletten ud i fire lige store stykker og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Pensl filodejen med smeltet smør og placer et stykke torsk på hvert af de fire ark filodej.
Smør en spiseskefuld pesto på hver stykke torsk, drys med æbletern og ristede pinjekerner. Fold filodejen sammen til en pakke ala en kuvert og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej. Elsker denne opskrift!! Bor i Grønland, så mange af dagligvarerne heroppe er dyre, men denne opskrift er både nem og meget billig og det smager bare så godt! Tak!
Hej Laura
Hvor er det dejligt at høre :)
Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften. Det er jeg glad for!
Kh Ann-Christine
Kan man fryse torske pakkerne?
Hej Birita
Jeg kan desværre ikke forestille mig, at det vil være godt at fryse dem, men har ikke testet det
Kh Ann-Christine
Det lyder som en god ide
Tak skal du have