Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tunsalat/

Tunsalat

Denne lækre tunsalat med majs og purløg er et hit i madpakkerne, til en lækker frokost, til pitabrød og picnicture. Vi spiser den gerne på rugbrød til en skøn weekend frokost.

– ja, kort sagt en skøn opskrift med mange serveringsmuligheder.

Det er min datters yndlingsopskrift på en skøn tunsalat som hun nemt og hurtigt selv kan mikse sammen og har gjort det lige siden hun var omkring 6 års alderen og nød at have små overskuelige opskrifter hun selv kunne lave.

Prøv også: opskrift på pitabrød >>

PT10M

Tunsalat

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 dåser tun i vand
  • 4 spsk mayonnaise
  • 50 g majskerner
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk purløg, finthakket
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom tun i en skål og rør det godt sammen med mayonnaise, salt, og friskkværnet peber.

Rør majskerner og fintklippet purløg i.