Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/valdemarsro-2016-aaret-gik-lidt-planerne-kommende-aar/

Valdemarsro 2016 – året der gik og lidt om planerne for det kommende år

Valdemarsro 2016

Igen i år bliver jeg fyldt med taknemmelighed og glæde over alle de gode ting der er sket og oplevelser i 2016.
Det er efterhånden en fast tradition, at jeg skriver et indlæg ved denne tid om året der gik og samtidig ser lidt frem på det nye år. Sidste år skrev jeg  dette indlæg med skønne tilbageblik på 2015, hvor vi var ude at rejse i 4 måneder og delte samtidig lidt drømme og planer for 2016. Og det er virkelig hyggeligt at genlæse det indlæg nu, hvor året er gået.

Også i år vil jeg slutte året af med tilbageblik på 2016 og dele lidt af vores planer og drømme for det nye år med jer.
Jeg er nemlig rigtig spændt på det kommende år – hvor vi herhjemme tager fat på et helt nyt kapitel i vores familie- og arbejdsliv.

Valdemarsro

Arbejdsliv – Om Valdemarsro

 • Valdemarsro har været i en fantastisk og rivende udvikling de sidste par år, hvor jeg har været fuldtidsblogger. Jeg er vild med min gesjæft og det jeg laver – eneste udfordring er nogle gang at der så mange ting jeg gerne vil, men ikke helt har kunnet nå at finde tiden til.
  Så …
  – i slutningen af 2016 tog Martin og jeg beslutningen (som ærlig talt havde været under overvejelse i noget tid) om at Martin sagde sit job op og stoppede der den 1. november – for nu at have tilsluttet sig til Valdemarsro og blive en del af arbejdet med blog, YouTube, bogholderi osv på fuld tid. Martin har været med siden Valdemarsro startede for knap 10 år siden og har hele vejen igennem været den bedste sparringspartner, jeg kunne ønske mig  – så det er helt fantastisk at vi nu kan være helt sammen om det.
  Det er ret vildt for os og helt vildt skønt! Vi er kommet godt fra start i vores nye fuldtidssamarbejde og glæder os enormt meget til at arbejde sammen
  Det er i øvrigt Martin der står bag kameraet, når vi optager video og det er ham der står for at redigere det vi optager sammen til en film – hvilket jeg er meget imponeret over, at han har tillært sig på rekordtid.
 • I 2016 har jeg primært nydt at arbejde med Valdemarsro og udover youtube har jeg ikke sat gang i nye projekter – men i stedet brugt året på at nyde at finde på og skrive blogindlæg og have dialog med jer i kommentarfeltet. Den del ændrer sig i øvrigt ikke ift de ovenstående punkter for det kommende år – det er stadig mig der står bag samtlige blogindlæg og skriver bloggen Valdemarsro.
 • Det gør mig mere glad, end jeg sådan lige kan sætte ord på, at I læser med, kommenterer, anbefaler videre og er en del af Valdemarsro.
 • Jeg har haft nogle virkelig fantastiske samarbejdspartnere igen i år og har som altid gjort mig umage for at vælge nøje ud, således at de sponsorerede indlæg passer godt her til Valdemarsro. Det er altid vigtigt for mig at disse indlæg også er til inspiration for jer der læser med. At have gode samarbejder er med til at udfordre mig på en virkelig god måde og giver en masse god inspiration og godt varieret indhold til bloggen.
 • Fra sommeren og frem til oktober/november 2016 havde jeg travlt med planlægningen af projekt ‘nyt design til bloggen’ – det var ved at være tid til en lille makeover og selv om den slags er lidt af en udskrivning, så er det også blevet simpelthen så fint og lige som jeg drømte om. Jeg fornemmer også at bloggen er blevet endnu nemmere at navigere rundt på for jer der læser med.
 • I er mange der har spurgt om jeg ikke vil udgive endnu en bog … det har jeg lige siden den første bog udkom overvejet meget om jeg havde lyst til (og tid) eller om jeg hellere skulle fokusere på bloggen, som er mit primære hjertebarn. Uden at der er noget fastlagt – eller i øvrigt  skrevet kontrakt med et forlag endnu – så kan jeg afsløre, at jeg så småt er begyndt at brygge på en ny bog. Om den når at udkomme i 2017, tør jeg endnu ikke love.

baal-i-haven-600x450

Familie, vores hjem og hverdagen

 • Den største beslutning der er sket i vores familieliv i 2016 er, at Martin på fuldtid er blevet en del af arbejdet med Valdemarsro. Det er virkelig et privilegie for os at have mulighed for at arbejde sammen og være sammen om at udvikle, planlægge og fortsætte alle de spændende veje sådan en blog kan føre med sig. Den beslutning fletter sig selvsagt ret meget ind i vores familieliv, og skaber en ny form for fleksibilitet i vores liv – som vi skal vænne os til og formå at få det allerbedste ud af, samtidig med, at vi har fokus på alt det der er vigtigst for os.
 • Johan og Julie går nu i 1. klasse og som forældre er vi også ved at være helt i trit med skolelivet og alt hvad det indebærer af arrangementer, trivselsgrupper, legegrupper, forældreintra osv.
  De er begge to glade for at gå i skole, for deres klasse og trives med gode kammerater, fodbold i fritiden og uanset at punktet ovenfor er et lidt anderledes arbejds/familieliv – så gør familielivet med skolebørn hele hverdagen stabil med faste rammer for hverdag, weekender, ferier, fritid og arbejdsliv. Det er nu meget rart.
 • I 2016 har vi i den grad fået opgraderet på hjemmefronten og der har derfor været lidt lavvande på rejsefronten – men til gengæld har vi så fået nyetableret hele vores have, både forhave, baghave og selv her i vintermånederne er det virkelig en fornøjelse i hverdagen. Jeg glæder mig mægtig meget til foråret og sommeren til at se det hele vokse til og til at blogge lidt haveindlæg
 • Vi har også fået lavet nyt køkken og det kan jeg slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for. Jeg bruger rigtig meget tid i køkkenet på at udvikle, afprøve og lave opskrifter til bloggen og nu til youtube videoer – så det er virkelig en luksus at have så lækre rammer at kokkerere i. Jeg tog jer med i processen og I kan se vores gamle køkken her. I kan også se flere indlæg og billeder fra køkkenprojektet her, her og det endelige resultat her.
 • Vi har haft mange hyggelige, sjove og rare stunder med gode venner og de øjeblikke vil vi gerne samle endnu flere af i det kommende år.
 • Det her indlæg gør mig i øvrigt stadig i godt humør at læse – og alle jeres søde kommentarer under det.

lasagne-suppe-600x424

Nye livretter og favoritter i køkkenet.

 • Jeg har lavet rigtig mange nye opskrifter sidste år – mere end 150 nye opskrifter på bloggen er det blevet til i år og der er nu over 700 opskrifter på Valdemarsro. Indimellem bliver jeg spurgt om jeg snart kan finde på flere – og dét kan jeg! Tror snildt der kan komme mindst 150 nye opskrifter på bloggen igen i 2017 og så glæder jeg mig til at lave alle favoritterne til youtube også.
 • Det er svært at vælge nogle enkelte ud, for jeg synes virkelig at vi har lavet enormt meget virkelig god mad og lækre nye retter i år.
 • Kyllingesharwarma er blevet lavet en del gange – der er mad til mange dage også til blandt andet thaisuppe og vietnamesisk Pho Ga som også kom på bloggen i 2016. Osteboller hittede stort hos jer – både på bloggen og især på de sociale medier.
 • Lasagnesuppe var det største nye hit i min familie – og der har været efterspørgsel på den ret adskillige gange i år.
 • Chokoladetærte med flydende saltkaramel, sneglekage,
 • Grønskål er blevet min nye morgenmadsfavorit, som er på min hverdagsmorgenmenu 3-4 gange om ugen.
 • Jeg delte endnu flere madpakke opskrifter, som I kan finde her

I må meget gerne skrive ønsker til opskrifter, som I kunne tænke jer at se på video, så vil vi gerne prioritere dem ekstra højt :)

dsc_3957-2-600x900

Rejser og oplevelser

 • Selv om det ikke er blevet til mange rejseoplevelser i året der gik, så har vi alligevel været lidt afsted på gode eventyr og oplevelser. Både et par smut uden for landets grænser og rundt til dejlige oplevelser i Danmark.
 • Vi var på skiferie i Ulricehamn, Sverige
 • Martin og jeg tog på en getaway til Thy, og nød tosomheden for en weekend.
 • Vi havde en uges sommerferie i Tyskland, hvor vi kørte mellem de smukkeste tyske byer og jeg blev for alvor overbevist om at Tyskland har enormt meget at byde på – meget mere end blot Berlin og Hamburg.
 • Sommerferiedag i Sommerland Sjælland, som var en kæmpe oplevelse for Johan og Julie
 • Martin og jeg havde den skønneste fest over flere dage til årets Smukfest i Bøgeskoven.
 • Vi var en tur på Kronborg i efterårsferien
 • Weekendtur med gode venner til Rømø – høste østers og drikke bobler i vadehavet, mens vi spiste den nyhøstede fangst direkte fra vadehavet. Fineste oplevelse.
 • Vi har leget turister i egen by her i Aarhus – noget vi har planer om at gøre en del mere af i det nye år

Vi har faktisk endnu ikke planlagt en eneste rejse i det nye år, men jeg er fortrøsningfuld med at vi nok skal finde på noget spændende sammen. Måske en tur til Italien, Holland eller noget andet sjovt. På hjemmebanen vil vi gerne være bedre til at besøge steder i vores nærområde – særværdigheder, restauranter, natur og dejlige steder.  Og til at skabe små fine mikro-eventyr

det-lille-hus-paa-praerien-600x455

DIY og Bøger

 • Jeg synes ikke det er blevet til så mange DIY projekter i det forgangne år. Ihvertfald ikke af de små blogger-venlige slags, når jeg ser tilbage i DIY-arkivet … – men jeg tror ganske simpelt at al energi er blevet lagt i de store projekter, have, køkken, forhave, højbede, indretning osv – så jeg har forsømt kategorien med de små DIY projekter. Det vil jeg gerne gøre mere ved i det nye år.
 • Jeg har anbefalet over 15 skønne bøger i 2016 – og nok læst cirka dobbelt så mange i alt. Et ganske godt læseår, og jeg nyder at kunne koble af med en god bog og glæder mig samtidig ekstra meget til at dele den med jer, når det er en særligt god en, jeg er i gang med.
 • Jeg har desuden skrevet et indlæg om mine favoritserier, og dertil kan jeg så tilføje Gilmore Girls, som jeg er i gang med at se for første gang – er nået til sæson 3 og er vild med den serie.
 • Jeg glæder mig til at læse endnu flere skønne bøger og dele dem med jer og til at høre om alle jeres gode anbefalinger, som ofte inspirere mig til de bøger jeg læser og anbefaler videre.

orange-farver-600x900

Rigtig godt nytår

Jeg ønsker at det nye år vil bringe dejlige små og store oplevelser, hverdagslykke, solskin og hygge i jeres liv. Tusind tak for at I læser med her og bidrager med så god stemning. Jeg føler mig så heldig og priviligeret over at have sådan en god stemning og altid søde, rare, inspirerende og positive kommentarer og hilsner. I fylder min hverdag med inspiration, glæde og stor motivation.

♡ Godt nytår ♡

50 kommentarer
 • Nana Hecquet skrev:
  1. januar 2017 kl. 12:36

  Godt nytår til dig og din familie! Og tak for en dejlig blog der udstråler livsglæde og er fuld af gode opskrifter! Jeg så forleden en af dine opskrifter på YouTube, og du er ligeså sød og god til at forklare på film som på blog :-) Jeg kan rigtigt godt lide det nye design på bloggen: Til lykke med det. Og hvor er det spændende at I nu skal arbejde sammen! Og dejligt at høre at det kan lade sig gøre at skabe en god forretning ud af en blog på dansk :-)
  Mange hilsner Nana

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:26

   Hej Nana,
   Tusind tak for din søde hilsen – det gør mig så glad at du synes sådan om min blog og videoer! ♡
   Og ja, hvis det er altså lidt vildt at det kan lade sig gøre, synes jeg stadig. Kniber mig i armen indimellem – det havde jeg på ingen måder forestillet mig for 10 år siden, da jeg opdagede at blogs fandtes ;)
   Rigtig godt nytår til dig og din familie
   Kh Ann-Christine

 • Lone skrev:
  1. januar 2017 kl. 12:50

  Godt nytår og tillykke med jeres “nye partnerskab”. Din blog er den første jeg besøger når jeg mangler en opskrift eller inspiration. Finder jeg ikke hvad jeg søger, googler jeg. Dine opskrifter er nemme og lige til at gå til. Tak for det :-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:27

   Tusind tak og rigtig godt nytår til dig og dine.
   Det er jeg rigtig glad for at høre – og hvis der er nogle opskrifter du ikke kan finde her, men godt kunne tænke dig min opskrift på, så skriv endelig, så skal jeg hellere end gerne skrive dem på min liste :) ♡
   Kh AC

 • Caroline skrev:
  1. januar 2017 kl. 13:59

  Jeg er enig med Lone. Jeg tjekker også altid først om der er en opskrift på det her og først derefter google jeg videre. Jeg elsker at lave mad og ville gerne i gang med madplaner og lidt mere planlægning så det er nemmere at afprøve nye ting, men hver gang vi prøver så kommer hverdagen på tværs og vi når ikke lige at lave mad den dag og så løber hele princippet. Nå det kan være det bliver bedre her i det nye år :) godt nytår til dig og tak for gode opskrifter…

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:32

   Hej Caroline,
   Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak for din søde hilsen – og er du mon tilmeldt min ugentlige madplan her? Måske den kan hjælpe en smule – og så kan man jo snilt skrifte nogle af retterne deri, ud med andre favoritter, som det lige passer ind i hverdagen.
   Rigtig godt nytår til dig og dine
   Kh AC

 • Caroline Kenworthy skrev:
  1. januar 2017 kl. 14:42

  Hvor er det skønt at du både opsummere det forgangne år med mulighed for at nyde at tænke tilbage på alt det skønne der er sket i det forgangne år.
  Er også lidt lun på ideen med at skrive ned, hvad man planlægger/ønsker for det næste år eller den næste måned. Har prøvet at komme igang med det selv – inspireret af dig, men det blev ikke rigtig til noget. Med et barn på 6 år (i 0. klasse), og en på 3, flyver tiden afsted. Når ikke engang altid at drømme om, hvad jeg gerne vil, så det bliver ikke til så meget målrettet indfrielse af ønsker herhjemme.

  Ønsker jer alt det bedste i 2017 – glæder mig til at følge dig/jer.
  Mvh Caroline

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:34

   Hej Caroline,
   Tusind tak for din skønne hilsen – og det kan jeg sagtens følge dig i. Tiden flyver bare afsted som børnefamilie og det skal der også være plads til at nyde ♡
   Rigtig godt nytår til jer
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  1. januar 2017 kl. 15:47

  Kære AC
  Rigtig godt nytår til dig og dine. Det er en fornøjelse at følge med her hos dig. Du gør det virkelig godt og er helt bestemt med til at give mig selv masser af mod på at blogge. Tak for god inspiration og dejlige glimt i 2016. KRam D

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:41

   Tusind tak, det er jeg glad for! ♡
   Rigtig godt nytår til jer – håber året vil bringe en masse godt til jer
   Kh AC

 • Christina skrev:
  1. januar 2017 kl. 16:09

  Hej Ann-Christine.

  Ville egentligt ha skrevet en masse, men blev helt tom for ord. Der var lige pludselig ikke ord der passede godt nok til det jeg ville skrive. Måske kan det bedre udtrykkes i billeder eller emotions.
  ???❤️???.
  Glæder mig til at følge dig og din/jeres blog i det nye år, og stort tillykke med jeres samarbejde.
  Hilsen Christina

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:42

   Tusind tak, Christina ♡♡♡
   Dejlig hilsen at få og jeg håber også du får et helt fantastisk dejligt nytår!
   Kh AC

 • Rie skrev:
  1. januar 2017 kl. 16:15

  Godt nytår! Spændende nytår I går i møde! Jeg er rigtig glad for dine boganmeldelser, bliv endelig ved med dem :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:43

   Det vil være mig en sand fornøjelse at fortsætte med dem – er mere end tilfreds med at kunne flette bøger ind i min blogs emner, så jeg er helt vildt glad for at I er med på at snakke om gode bøger herinde :)
   Rigtig godt nytår
   Kh AC

 • Camilla skrev:
  1. januar 2017 kl. 16:56

  Rigtig godt nytår. Har fulgt din blog over de sidste 3-4 år. Har selv en datter på 7 så når dine unger har givet sig i kast med køkkenopgaver er min også sat i gang :-) Lyder skønt at I kan kombinere familie- og arbejdsliv. Jeg glæder mig til at læse mere i 2017

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:50

   Hvor er det dejligt at høre! Hyggeligt at din datter også hjælper til med madlavningen :)
   Og ja, det er virkelig skønt at det kan lade sig gøre
   Rigtig godt nytår ♡
   Kh AC

 • Susanne skrev:
  1. januar 2017 kl. 17:33

  Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og din familie. Jeg elsker din blok med alt, hvad den indeholder. At der ikke kun er opskrifter men også boganmeldelser, havebeskrivelser, diy etc gør den utrolig alsidig og bred. Jeg glæder mig til hver dag at komme ind og følge med og har stor glæde af det hele. Rigtig meget held og lykke med det nye samarbejde. Ser frem til at følge med i 2017.
  Knus og tanker Susanne

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 08:52

   Tusind tak, Susanne – det er jeg bare så glad for at høre, for det er netop summen af det hele, som jeg selv holder meget af at skrive og fortælle om her på bloggen. Så det er rigtig skønt at I er med på at læse om lidt af hvert inden for de emner :)
   Rigtig godt nytår til dig og tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Joan skrev:
  1. januar 2017 kl. 19:24

  Godt nytår kære AC!

  Din blog er stor inspiration for mig i mit arbejde som lærer og på familiefronten. Jeg bruger den flittig hver uge. Dejlige billeder og nemme opskrifter som er vildt lækker.

  Alt godt i det nye år.

  Kh. Joan

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:00

   Kære Joan,
   Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din søde hilsen og dejligt at blogge kan være til inspiration på flere måder :)
   Rigtig godt nytår til jer
   Kh AC

 • Rikke skrev:
  1. januar 2017 kl. 20:00

  Rigtig godt nytår til dig og din familie, jeg håber I må få et fantastisk 2017.
  Hvor er det altså bare fedt, at Martin og du arbejder sammen, synes virkelig det er sejt gået.
  Glæder mig rigtig meget til at læse mere om din nye bog, og at den er færdig.
  Ser frem til at følge dig Valdemarsro i 2017.
  Kh Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:06

   Tusind tak for din søde hilsen og de søde ord, Rikke ♡ Det er jeg rigtig glad for og jeg glæder mig også meget til at følges i det nye år
   Rigtig godt nytår :)
   Kh AC

 • 1. januar 2017 kl. 20:01

  Hvor er det skønt at følge dig og din dejlige familie og jeg vil glæde mig til 2017!!!
  Du gør det SÅ godt og er mega sej

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:06

   Tusind tak ♡ Du er sød!

 • Signe skrev:
  1. januar 2017 kl. 22:08

  Rigtig godt nytår og tillykke med, at Valdemarsro nu kan brødføde to voksne på fuld tid :) Det er da fantastisk og virkelig misundelsesværdigt (på den 100% gode måde), at I kan leve af det, I elsker at beskæftige jer med. Stor, stor inspiration! Og så er vi vilde med jeres side herhjemme, hvor vi er faldet for flere af de lækre retter, og vi konsulterer ofte Valdenarsro for inspiration og afprøvning :) Så tak for det – glæder os til flere nye retter i 2017 ;)

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:10

   Tusind tak for din søde hilsen ♡ Det er jeg rigtig glad for – og ja, det er da helt vildt og ret så fantastisk! Det havde jeg langt fra forestillet mig for nogle år tilbage. Vi er meget taknemmelige for at det nu kan lade sig gøre :)
   Rigtig godt nytår til jer
   Kh AC

 • Sara skrev:
  1. januar 2017 kl. 22:35

  Også godt nytår til dig og dine. Tak for en fantastisk blog der er nede på jorden og ikke fuldstændig overdrevet hverken til den ene eller anden side. lige tilpas! ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:10

   Tusind tak, det er jeg glad for at du oplever ♡
   Rigtig godt nytår til dig

 • Trine skrev:
  1. januar 2017 kl. 22:40

  Kære AC
  Rigtig godt nytår til dig og dine og stort tillykke med makkerarbejdet- jeg er fast læser af din blog og finder stor inspiration til madlavning hos dig – selv har jeg haft stor glæde af månedsplanerne, der er gode til at skabe fokus på de små lykkeglimt, der ligger lige for og få mig til at lægge mærke til hver måneds særpræg – og jeg har også fundet stor inspiration i dine boganmeldelser og rejsebeskrivelser.
  Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år……..
  Kærlig hilsen
  Trine

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:12

   Kære Trine,
   Tusind tak! :) Jeg er så glad for dine altid søde og hyggelige kommentarer – de er også til god inspiration for mig.
   Tak for at du følger med og jeg glæder mig meget til at følges videre i det nye år.
   Kh Ann-Christine

 • Gustavo Woltmann skrev:
  2. januar 2017 kl. 06:05

  Hvor lyder det til at I har haft et dejligt år og det må have været en kæmpe beslutning for din mand at dedikere sig 100% til bloggen nu. Jeg glæder mig til at læse videre på jeres blog om 2017.

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2017 kl. 09:13

   Ja, det var en stor beslutning – men heller ikke en svær beslutning, for det føles bare så rigtig og godt for os begge to.
   Jeg glæder mig også til at følges videre i 2017
   Kh AC

 • Christina skrev:
  2. januar 2017 kl. 12:36

  Jeg er vild med din blog, dine opskrifter og nu også dine videoer! Jeg glæder mig til at følge med i udviklingen og blive inspireret i løbet af 2017. Spændende med jeres nye arbejdspartnerskab, hvor er det skønt for jer, at det kan lade sig gøre både for bloggen og for familielivet. Rigtig godt nytår og alt det bedste for 2017!

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2017 kl. 08:51

   Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg så glad for.
   Jeg glæder mig også helt enormt til dette nye år og til at følges videre her på bloggen og på videoerne. SÅ hyggeligt!
   Rigtig godt nytår til dig også dine – håber det bliver fantastisk!
   Kh AC

 • Anette skrev:
  2. januar 2017 kl. 13:56

  Godt nytår til dig og din familie.

  Tak for en god og hyggelig blog. Jeg nyder at kigge forbi og finde nye spændende opskrifter og opskrifter på alt det klassiske fx kransekage og til at få inspiration til nye bøger.

  Jeg glæder mig til at følge med her i 2017 og særligt til at se flere af dine YouTube videoer. Jeg så den, hvor du laver kransekage, og det var så fint at høre dig fortælle, hvordan du gør, og det giver et helt ekstra element til at læse opskriften så tekst.

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2017 kl. 08:54

   Jeg synes også det er sådan en fin mulighed for at give en ekstra dimension på opskrifterne – og så er det en spændende personlig udfordring, som jeg lige har skullet tage lidt tilløb til ;) Det er så dejligt at du har lyst til at følge med og jeg glæder mig til at blogge endnu flere opskrifter, bøger og lave videoer også.
   Rigtig godt nytår til dig og dine
   Kh AC

 • Anne Brandt skrev:
  2. januar 2017 kl. 17:27

  Kære Ann Christine og Martin. Rigtig godt nytår og tak for det gamle med masser af spændende indlæg og gode opskrifter, det er rigtig fint med de mange videoer. Held og lykke med jeres nye planer, jeg glæder mig til at følge alt det nye. Kærlige nytårshilsener fra AHB

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2017 kl. 08:57

   Kære Anne,
   Tusind tak fra os begge og det er hyggeligt at du følger med her i hvad vi laver :)
   Rigtig godt nytår til jer
   Kh AC

 • Camilla skrev:
  2. januar 2017 kl. 22:40

  Hej AC

  Er der virkelig så mange penge i at blogge stadig, at man kan være to ansatte med løn, pension osv?
  Jeg er virkelig i den forkerte “branche” :-)

  Godt nytår og rigtig mange tak for bloggen og de gode mad opskrifter :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2017 kl. 12:56

   -jeg tror slet ikke vi er startet endnu ift at blogs mv er anerkendte som en branche. Det er jo langt fra noget quickfix at kunne leve af sin blog – Og uanset, så tror jeg aldrig man skal vælge branche efter pengene ;)
   Rigtig godt nytår til dig og jeg glæder mig meget til at følges i det nye år – med endnu flere opskrifter :)
   Kh AC

   • Marlene skrev:
    3. januar 2017 kl. 15:17

    Hej AC.
    Sikkert et dumt spørgsmål, men kender ikke så meget til blogs… (Personligt er jeg ofte på besøg på din?) Men hvem betaler jeres løn? Hvordan fungere det egentlig? Det er da fantastisk at I begge kan leve af det! Mvh nysgerrige Marlene ?

    • Ann-Christine skrev:
     3. januar 2017 kl. 16:42

     Hej Marlene,
     Det er helt ok at du spørger! :) Indkomsten i mit/vores tilfælde kommer fra bannerannoncer og samarbejde med virksomheder (heraf primært sponsorerede indlæg).
     Og ja, vi synes også det er virkelig fantastisk. Er så vild med at blogge og Martin synes videoformatet er super spændende at arbejde med – så det er jo virkelig skønt at kunne have så meget fokus på at lave en masse indhold, opskrifter og inspiration her ♡
     Kh AC

     • Camilla skrev:
      4. januar 2017 kl. 14:24

      AC må jeg skrive til dig på “virksomhedsmailen”? Har et prof sp, som jeg ville spørge om du kunne svare på :-)

      • Ann-Christine skrev:
       4. januar 2017 kl. 18:10

       Yes, det må du :)

 • Anja skrev:
  4. januar 2017 kl. 14:13

  Godt nytår til dig og din familie.
  Hvor er det sejt af jer at din mand går all in på bloggen.
  Jeg glæder mig til fortsat at følge jer. Det er så dejligt med dine opskrifter da mange af dem jo er lige til og rigtig dejligt når jeg er gået “død” for ideer. Mange af opskrifterne er også et hit hos børnene og min mand (selv om han er kræsen )
  Og vil glæde mig rigtig meget hvis der kommer en bog mere fra dig ♥
  Kh Anja

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2017 kl. 21:24

   Hej Anja,
   Tusind tak for din søde hilsen – og ja, jeg synes også det er sejt at han er med på den og brænder lige så meget for det som jeg gør :)
   Så dejligt at høre at I har glæde af mine opskrifter og har lyst til en bog mere fra min hånd. Det er jeg rigtig glad for at høre.
   Rigtig godt nytår til jer. ♡
   Kh AC

 • Anna skrev:
  19. januar 2017 kl. 13:05

  Hej Ann-Christine
  Rigtig godt nytår til din familie og dig. Jeg vil også som de mange andre kommentarer skrive tak for fineste blog og kighul til søde hverdagsglimt og idyllisk familieliv. Jeg er 25 år og har fuldt din blog i 5 år nu, måske jeg er lidt yngre end den gængse læserskare. Jeg fik øjnene op for valdemarsro, da jeg var au pair-pige i mit sabbatår, og stod for at lave mad hver dag til familien, dine opskrifter var (næsten) altid et hit både blandt både voksne og børn :-) Siden er opskrifterne brugt til madklubber, julefrokoster og dates.
  Derudover bruger jeg din blog til lige at trække vejret helt ned i maven. Den inspirerer mig til at sætte værdi i min hverdag, og at tingene ikke behøver at gå lynhurtigt altid. Det tror jeg er sundt for unge mennesker at blive mindet om. Tak for indblik! Kh fra Anna

  • Ann-Christine skrev:
   20. januar 2017 kl. 14:32

   Hej Anna,
   Tusind tak for din søde hilsen ♡ Dine søde ord om min blog er jeg rigtig glad for – for det er lige netop det jeg selv nyder at sætte fokus på i min egen hverdag, ved at skrive den og det er så dejligt at det kan smitte lidt af og være til inspiration.
   Har nemlig også selv brug for at blive mindet om at sætte tempoet lidt ned indimellem – og det har bloggen været med til at minde mig om i på en rar måde i snart 10 år nu.
   Rigtig godt nytår til dig og jeg glæder mig til at følges videre i det nye år også
   Kh AC

 • Caroline skrev:
  20. august 2017 kl. 08:38

  Hejsa, jeg kan så godt lide, at du både lægger planer for dine måneder og følger op med at mindes året der er gået. Har længe gerne villet gøre det efter, men livet stikker af fra mig – både pga travlhed, og fordi jeg fordyber mig og tiden dermed stikker af. Jeg elsker livet som mor til 2 – en dreng på 4 og en pige på 7. Hun går i første nu, og jeg er lidt udfordret på, at få sorteret og organiseret alt det skolearbejde hun har med hjem. Måske var det mere massivt i 0., men jeg synes det er svært at smide ting ud, som hun har lavet – og rigtig meget af det er faktisk rigtig fint. Der er også utrolig mange hæfte: Hyggemapper, Må-mapper, matematikmapper, danskmapper osv (igen er min erfaring nok mest fra 0.). Jeg har bunker liggende fra sidste år, og skal have ryddet ud og sorteret.
  Jeg har søgt herinde, i håb om at få lidt fif så jeg kan havd en plan fra skoleårets start – så det ikke skal hobe sig op igen. Jeg håber, at du kunne overveje et opslag med tanker om, hvordan man kan støtte op om ungernes skolegang. Lektielæsning, organisering og opbevaring af “det gemte guld”, hvordan man indrager ungerne i hjemmets drift (herhjemme kan det være svært, fordi ungerne er så trætte, når de kommer hjem kl 16).
  Håber på lidt guld fra dig, hilsen Caroline

  • Ann-Christine skrev:
   20. august 2017 kl. 16:55

   Det var da en god ide med lidt tanker omkring hvordan vi griber det an – den vil jeg lige tygge lidt på :)
   I forhold til at gemme, så er det nok ret individuelt og jeg er helt enkelt ikke født med ‘samler-gen’ – så jeg rydder ud så hurtigt som muligt og gemmer kun det aller aller bedste guld. Jeg har en æske, en arkivkasette + et A4 ringbind til hver barn og der kommer guldet i, pladsen gør automatisk, at vi kun gemmer det allerbedste fra hvert år.
   Dejlig søndag til dig
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.