Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeblepandekager/ Brunch Efterår, Morgenmad, Pandekager, Snacks

Æblepandekager med kanel

Æblepandekager med kanel er et efterårshit og de smager virkelig godt. Sødt og krydret af æble, krydderier og med en lækker konsistens. Jeg servere dem med græsk yoghurt og lækkert sprødt og sødt tilbehør af honningglaserede hasselnødder og æbletern. En rigtig efterårsret til morgenbordet og brunch nu hvor farverne skifter i naturen til gyldentrøde og orange.

Efterårets æbler er lækre at spise som de er, og til at bruge i mad, kager, æblegrød og pandekager. Æbler og kanel er et match made in heaven, så begge ingredienser er der naturligvis i disse pandekager.

Prøv også: min bedste opskrift på pandekager her >>

Æblepandekager med kanel
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M2
Ingredienser
  • 3 æg
  • 2 banan, modne
  • 40 g mandler
  • 50 g havregryn, grovvalset
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æble, groftrevet
  • 1 spsk smør, til stegning af pandekagerne
  • Tilbehør
  • 40 g hasselnødder
  • 2 spsk honning
  • 0,50 tsk kanel
  • 1 æble, skåret i tern
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Æblepandekager med kanel
Kom alle ingredienserne til æblepandekagerne – undtagen groftrevet æble – i en blender og kør til det er ensartet. Vend groftrevet æble i dejen.

Varm en pande op til middelhøj varme og kom en klat smør på. Lad smørret bruse af og kom pandekagedejen på panden i klatter med en spiseske. Steg først æblepandekagerne 2-3 minutter på den ene side og vend dem når de er gyldne og steg videre på den anden side.

Honningglaserede hasselnødder med kanel og æble
Varm en anden pande op ved middelvarme, kom honning og hasselnøddekerner på panden sammen med kanel og rist dem til honningen har glaseret hasselnødderne. Vend til sidst æbletern i blandingen.

Servering
Server æblepandekagerne på tallerkener med en skefuld græsk yoghurt og de honningglaserede hasselnødder med kanel og æble.