Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bircher-musli/ Brunch Morgenmad

Bircher Müsli med pære

Sådan en skøn portion Bircher Müsli har jeg lavet til vores morgenmad herhjemme i dag. Dejlig start på dagen!

Bircher Müsli kan tilberedes med en del forskellige frugter og anrettes med toppings alt efter hvad der lige er i sæson – så det er bare med at vælge frit efter egne favoritter.

Min favorit er bircher müsli med pærer, men jeg synes også det er en skøn morgenmadsret med æbler, fersken – og ikke mindst med kombinationen af fersken og hindbær, peach melba versionen … Dén er skøn ♡

Her om efteråret, hvor de sidste hindbær snart er ribbet fra vores hindbærbuske, så er pærer og æbler min yndlingsfrugt til morgenmad. Pærer med pecannødder eller valnødder og så et lille dryp honning eller ahornsirup, det gør sig godt på både grød, bircher müsli og ymer med granola.

PT10HPT15M2

Bircher Müsli med pærer

Tid i alt10 timer
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Antal2 pers.
Ingredienser
  • Til overnatning i køleskabet
  • 30 g havregryn, grovvalset
  • 1 dl æblejuice
  • 1 pære, groftrevet
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 0,50 tsk kanel
  • 1 citron, 1 tsk. saft herfra
  • Om morgenen
  • 1 dl ymer, alternativt skyr, yoghurt naturel, mælk
  • Topping
  • 1 drys valnødder, eller pekannødder
  • 1 pære, skåret i tern
  • 1 dryp honning, elle ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Om aftenen
Bland havregryn, æblejuice, citronsaft, krydderier og groftrevet pærer godt sammen i en skål. Sæt låg på og lad det trække i køleskabet natten over.

Om morgenen
Rør ymer eller et andet mælkeprodukt i havregrynsblandingen.

Anret i en skål og top med pærer i tern, nødder og evt et dryp honning.