Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmebagt-knaekbrod/

Hjemmebagt knækbrød

Jeg (og ja, os allesammen faktisk) fik en anbefaling på facebook om at bage vores knækbrød selv. Nu var jeg jo lige så godt i gang og havde god bagekarma efter de vellykkede kiks i mandags, så jeg har taget udfordringen op og har bagt skønne knækbrød. Sådan en knækbrødsopskrift kan jo varieres i det uendelige. Men denne blev rigtig god, næste gang skal der et lille drys revet emmentaler drysses på inden de kommer i ovnen. Prøv også at komme hørfrø i, mini mini stykker soltørrede tomater og lidt ost, nødder og andre kerner.

Har du andre forslag til hjemmebagt knækbrød ?

PT1H15min

Hjemmebagt knækbrød

10 stk    1 time 15 min
10 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time 15 min
Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 190° varmluft.

Kom vand og olivenolie i en skål. Bland de tørre ingredienser i en skål for sig selv, kom dem i skålen med vand og olivenolie. Saml dejen og kom den i en pose. Sæt dejen i køleskabet i en times tid, den er nemmere at rulle ud når den er kold. Tag brødet ud af posen, og rul dejen ud på et stykke bagepapir. Skær dem ud i firkanter eller tryk dem ud med et glas, drys en smule Maldon eller havsalt på inden de skal i ovnen. Bag knækbrødene i 15-17 minutter, til de er smukt gyldne i kanterne. Lad dem køle lidt af og nyd straks et stykke nybagt knækbrød