Iskaffe med Baileys


Opskrift på en dejlig og nem iskaffe med Baileys og flødeskum til en god dessertdrink, som er nem at servere efter en dejlig middag på en sommerdag.
Baileys smager altid godt sammen med kaffe og chokolade, og på en varm sommeraften, hvor man har grillet i haven og man endnu ikke har lyst til at trække sig indenfor, så er det lækkert at slutte måltidet med en iskold drink, som fx denne Baileys iskaffe.
Her har jeg lavet den med flødeskum, men en kugle vaniljeis er også altid en succes.
Prøv også: opskrift på Espresso Martini >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 glas

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Iskaffe med Baileys
- 2 dl stærk kaffe
- 1 dl mælk
- 4 cl baileys
- 0,50 dl piskefløde
- 25 g mørk chokolade
- isterninger
Rør kaffe, mælk og Baileys sammen i et glas og kom isterninger i.
Pisk en luftig flødeskum og top med flødeskum og lidt fintrevet chokolade. Server straks.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.