Salvie og Pære cocktail med gin
Fredagscocktail med en skøn smag af salvie, pære og gin.
Uii, den er fremragende og efterårsperfekt.
Jeg elsker salvie og synes simpelthen de dufter så vidunderlig dejligt. Lige til at blive i godt humør af – hvis jeg er lidt eftermiddagstræt en dag, så går jeg gerne ud og nulrer krydderurter. Instant humørbooster! Lavendel, rosmarin og salvie er mine favoritter i den sammenhæng. Ikke nok med at de er skønne at dufte til – de smager også fabelagtigt i mad, drinks, lemonader og cocktails.
Prøv også: opskrifter på flere lækre cocktails >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 2 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Salvie og Pære Cocktail med gin
- 10 frisk salvie, blade
- 0,50 pære, i skiver
- 2 spsk honning
- 0,75 dl vand
- 6 cl gin
- isterninger
- 0,50 lime, saften herfra
- 33 cl danskvand
- 1 lime, i skiver
- frisk salvie, til pynt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kog vandet op i en gryde, tilsæt salvieblade og pære og giv det et kort opkog. Tag det af varmen og lad køle af. Rør honningen ud i vandet, når det er kølet godt af.
Kom salviesiruppen i en shaker med gin, isterninger og limesaft og shake godt.
Sigt drikken ned i to glas og top med danskvand. Kasser fyldet.
Pynt med salvie, frisk pære og limeskiver
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan jeg lave siruppen i forvejen, måske endda i en større portion?
Jeg skal have et middagselskab på 12 personer og tænker det kunne være en perfekt velkomst drink :)
Hej Signe
Sikke en fin ide!
Siruppen kan laves i forvejen og kan fint holde sig i nogle uger.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Skal pærerne sies fra eller moses inden det kommer i shakeren? Eller blot forblive udkogte skiver?
Det er skrevet ind nu :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg kan ikke se om de skal sies fra? kan du hjælpe?
Det står i anden sidste linje – sigt drikken :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg skal lige høre, hvornår skal limesaften i? ?
Det er fluks opdateret nu :)