Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kirsebaercocktail/

Kirsebærcocktail

Denne smukke kirsebærcocktail er en skøn velkomstdrink, inden julemiddagen eller til julefrokosterne i juledagene.

Smagen af kirsebær er så dejligt julet og går godt i tråd med kirsebærsaucen til risalamanden.

Måske også efter den dejlige julemiddag, når roen har sænket sig og risalamanden er nydt, træet er danset om, gaverne er pakket op og man sidder og nyder, taler sammen og hygger de sidste timer af juleaftenen.
Rigtig glædelig jul til jer♡

Få mange flere skønne cocktails opskrifter her >>

PT5M

Kirsebærcocktail til jul

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 pers.
Ingredienser
  • 4 cl kirsebærvin, eller kirsebærlikør
  • 3 cl cointreau
  • 2 skiver ingefær, frisk
  • Isterninger
  • 10 cl mousserende vin, fx cava
  • Til servering
  • 2 kirsebær, på et lille spyd
  • 1 stængel frisk rosmarin
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom kirsebærvin eller kirsebærlikør, cointreau og ingefær i en shaker med isterninger og ryst det godt sammen til drikken er iskold. Hæld på glas gennem en sigte og top med mousserende vin.

Kom to kirsebær på et lille spyd og pynt med kirsebær og rosmarinkvist.

Alkoholfri version
Udskift kirsebærvin med kirsebærsaft, og udskift contreau med friskpresset appelsinsaft. Suppler med lidt revet appelsinskal fra en økologisk appelsin og top med danskvand.