Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kirsebaersmaakager/ Cookies og Småkager Julesmåkager, Kager og søde sager

Kirsebærsmåkager

Kirsebærsmåkager er lækkert og jeg har lavet dem som et lille twist af min  populære opskrift på ingefærsmåkager. 

Jeg synes altså det er hyggeligt med sådan en lille småkage til en kop te – her i juletiden hører de jo til, men resten af året er det altså også skønt at bage en lille portion og nyde en enkelt eller to småkager i tepausen med en god bog og en hyggestund.

Disse er bagt med de aromatiske amarena kirsebær og de giver en mild og lækker smag til småkagerne.

Prøv: opskrift på kryddersmåkager til at stikke ud til figurer >>

Kirsebærsmåkager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT10M20
Ingredienser
  • 50 g smør
  • 100 g sukker
  • 25 g ahornsirup
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • 30 g mandelmel
  • 0,25 tsk stødt kardemomme
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • 1 æg
  • Pynt
  • 10 kirsebær, amarena
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom smør, sukker og sirup i en lille gryde og varm op under omrøring, til massen er ensartet. Tag gryden af varmen.

I en ren skål blandes mel, bagepulver, kardemomme, mandelmel, salt og vanilje.

Rør ægget, samt mel og krydderiblandingen i gryden og rør det hele godt sammen.

Tril dejen til små kugler, som sættes på en bageplade. Tryk en halv amarena kirsebær ned i hver kugle

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 12-14 minutter. Lad dem køle af på bagepladen.