Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roesti/

Rösti – lavet i æbleskivepanden

Tror næsten ikke der  findes en nemmere måde at lave de lækreste kartoffel rösti på, end at stege dem i en æbleskive pande.

Min æbleskivepande bruger jeg selvfølgelig primært til æbleskiver, eller det gjorde jeg … for jeg er faktisk også begyndt at bruge den til mange andre dejlige retter. Rösti, blandt andet.

– prøv bare at forestille jer disse rösti med lidt revet cheddar ost i og måske også lidt sprød bacon eller skinke

PT15M

Rösti - lavet i æbleskivepanden

Tid i alt15 min.
Arbejdstid5 min.
Kan frysesJa
Antal7 stk.
Ingredienser
  • 3 kartoffel, skrællede og groftrevede
  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg, presset
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 4 spsk smør, til stegning
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Bland kartofler og de sammenpiskede æg i en skål, sammen med det pressede fed hvidløg, salt og peber.

Steg rösti i smør på en god æbleskivepande af  støbejern – eller på en pande, men så får de ikke samme runde form