Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/september-vil-jeg/

I september vil jeg …

kontor

Måske er det bare mig, men jeg har det som om jeg skrev dette indlæg i forgårs … August startede ellers med planer om en rolig og gerne lidt langsom måned, efter manuskriptet til min bog var sendt til tryk. Sådan gik det ikke helt, men selv om tiden er fløjet afsted – så har det under alle omstændigheder været en ret så skøn måned, hvor jeg alligevel har nået det meste af det jeg havde sat mig for.

September glæder jeg mig super meget til. Det er en måned hvor det igen er tid til stearinlys, tæpper og efterårshygge og så er det en ny måned, som jeg går ind i med sommerfugle i maven over alle de ting der skal ske. Jeg glæder mig så meget til at dele min bog med jer, når den udkommer den 26. september. Snart bliver der mulighed for forudbestilling og køb  af signeret bog via bloggen (jeg skal nok lige sige til, når det er klar) og ellers kan I faktisk allerede nu forudbestille bogen ‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’ hos Saxo.

I september måned vil jeg også:

 • Til festugen i Aarhus og blandt andet nyde den anderledes spiseoplevelse “Forsmag på gadeplan” hvor jeg sammen med Martin vil spise på hele 7 restauranter på én aften! Vi var også afsted sidste år, det var fantastisk og jeg skrev faktisk om det på bloggen her.
 • Nyde musikken fra Angus og Julia Stone – deres nyeste album kører allerede på repeat, mens jeg arbejder.
 • Til Foodfestival den første weekend i september
 • Drikke champagne, hyggesnakke og signere bøger i Aarhus den 26. september, hvor min bog udkommer. Juhuuu, og I er inviteret – jeg arbejder bare lige på at finde det helt rigtige sted og det bliver meget snart meldt ud her på bloggen.
 • Lave denne brombærsyltetøj og nyde den til blandt andet french toast – jeg er sikker på at Johan og Julie vil bifalde denne plan.
 • Læse mindst en bog og dele oplevelsen her på bloggen. Jeg har besluttet mig for at jeg aldrig vil have så travlt, at jeg ikke når at læse mindst en bog om måneden – bøger er min form for meditation.
 • Og mens jeg læser vil jeg nyde efterårets første chai-latte, efter denne opskrift

Hvad står der på jeres septemberliste?

valdemarsro-kontor

41 kommentarer
 • Maria Berger skrev:
  29. august 2014 kl. 10:09

  Det er simpelthen for inspirerende at du hver måned starter med at lave sådan en liste. Jeg er besluttet mig for, at lave min egen – det må være nogle punkter at stræbe efter i en travl og hektisk hverdag.
  Jeg nyder at følge dig og din familie her på bloggen :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 20:22

   Tusind tak, det er jeg glad for at du synes – og ikke mindst, at du får lyst til at lave din egen liste :)
   Mange tak og jeg er glad for at du har lyst til at følge med :)

 • Kraniet skrev:
  29. august 2014 kl. 10:40

  Mmm.. Gode projekter:) mine Gode Gøremål for september tæller en tur i Cisternerne, besøg på kattecafé og en læsedate med “Kun en pige”(og masser af te, stearinlys og hygge).

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:27

   Det lyder som dejlige planer :)
   Kattecafe? Hvad er det …

 • Coffee Break And Chocolate Cake skrev:
  29. august 2014 kl. 10:52

  Dejlig liste :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:27

   Tak :)

 • Line skrev:
  29. august 2014 kl. 11:26

  Tak for musiktippet – de lyder bare helt fantastiske, så jeg har nu reserveret deres cd’er :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:30

   Jeg er også helt vild med dem – skønt at kunnne dele tippet videre :)

 • Marina / cand.mor skrev:
  29. august 2014 kl. 12:17

  Lyder fantastisk med en bog om måneden – godt mål at sætte sig.

  Jeg er heldigvis inde i en ret god læseperiode i øjeblikket (det lider bloggen så lidt under :)), og mit håb er så absolut, at det fortsætter i både september og resten af året. Senest har jeg læst Freuds elskerinde (roman) og De asocial – KZ-lejrens glemte danskere (videnskabeligt værk).

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:35

   Jeg er også inde i en super god læseperiode igen og vil holde fast i den – for det er så sund afslapning for mig at forsvinde helt væk i en bog.

   Det er også først for alvor kommet igen efter 5 år med kombinationen små børn og livet som selvstændig (og 7 år som blogger). Før jeg startede bloggen, så læste jeg snildt læse 2-3 bøger om ugen, derefter dalede det til en enkelt bog om ugen og for 5 år siden blev det max til 2-3 bøger om året :)
   Freuds elskerinde er på min læseliste, den anden tjekker jeg lige ud også :)

   • Marina / cand.mor skrev:
    3. september 2014 kl. 09:01

    Så havde du også en ganske beundringsværdig læsehastighed præ-blog :)

    Synes også virkelig, at du skal bevare Freuds elskerinde på listen. Der gik ikke mange dage, fra første til sidste side blev læst.

    De asociale er ikke en fornøjelsesbog, må jeg lige huske at indskyde. Sjældent har jeg følt mig så skamfuld over at være dansker.

    • Ann-Christine skrev:
     4. september 2014 kl. 12:10

     Ja, jeg forstår det heller ikke i dag. Der er ikke kun sket et nedgang i tiden til at læse, men også i selve læsehastigheden. Omvendt så synes jeg faktisk at jeg nyder bøgerne en smule mere nu, måske fordi jeg virkelig sætter pris på det lille ‘mig-øjeblik’ i hverdagen ;)

     Jeg tror også jeg vil få ondt i maven over De asociale, men omvendt så synes jeg også at historien er vigtig – også for at sætte nutid og ønsker om en anden fremtid i perspektiv.

     • Marina / cand.mor skrev:
      4. september 2014 kl. 13:05

      Det må jo være et spørgsmål om træning :)

      Historien er utrolig vigtig! Det er skræmmende, at en så stor gruppe danskere blev deporteret mere eller mindre tilfældigt, og at de aldrig har fået et mindesmærke, eller at det på anden vis er blevet anerkendt, at de også var ofre. Ingen anden gruppe deporterede danskere havde en større dødelighed end de, og kun et fåtal af dem fik erstatning efter krigen.

 • Freya skrev:
  29. august 2014 kl. 12:45

  Jeg glæder mig også til stearinlys, tæpper og indendørshygge. Uanset hvor meget jeg elsker sommer, og hvor vemodigt det kan føles, når den går på hæld, er og bliver efteråret min yndlingsårstid. På min septemberliste står bl.a. fejring af min fødselsdag, food festival, studietur til Hamborg, koncert, kantareller, brombærplukning og syltetøjsfremstilling efter din opskrift – det havde jeg allerede besluttet, men tak for reminder :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:36

   Jeg elsker også efteråret. Det er sådan en hyggelig årstid!
   Det lyder som en ualmindelig skøn september du har foran dig. Rigtig god fornøjelse med det hele :)

 • Camilla skrev:
  29. august 2014 kl. 12:45

  Men hvor køber du dine kardemommefrø til chai latten, kære A-C? Synes ikke de er til at opdrive.

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:37

   Mine er oftest fra Mill & Mortar eller fra Asaspice.dk

   De knuste kardemommekapsler er også fantastisk at komme i ris – det giver en fantastisk smag :)

  • Maria Berger skrev:
   29. august 2014 kl. 16:39

   Prøv hos din lokale grønthandler – de plejer at have lidt mere specielle krydderier også kardemommekapsler :-) ..

   • Sabrina skrev:
    29. august 2014 kl. 17:48

    Jeg har faktisk tidligere fundet nogen hos Tiger, det kan sagtens være at de er bedre hos en grønthandler men dem fra Tiger er nu også helt fine og billige ikke mindst :-)

 • Dorte skrev:
  29. august 2014 kl. 12:59

  Du har da bare en super dejlig september måned at gå i møde og jeg glæder mig bestemt til at se bogen. Derudover står min september på 2xfødselsdage i familien (inkl. min egen :-)), Bryllup på Bornholm, udflugter med familien, masser af eksperimenter med de produkter vi sælger på Spice it og og måske en enkel tur ned til festugen, hvis jeg når det. Rigtig god weekend til dig

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:38

   Dejlige septemberplaner du har! Så lækkert med fødselsdagsfester og bryllupsfest
   God september og rigtig god weekend til dig

 • Michelle skrev:
  29. august 2014 kl. 13:08

  Sikke en fin liste. Jeg udgiver snart et lign. indlæg, hvor boglæsning, strikning og tedrikning står øverst :-) Jeg står allerede klar til et efterår med søndage under dynen med en bog og opskrifter på lækker varm suppe.

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:39

   Det er altså en skøn årstid – jeg elsker også at man kan bruge mange aftener indendørs med gode bøger og varm te.
   God fornøjelse til dig :)

 • Karina skrev:
  29. august 2014 kl. 13:15

  Fødselsdag – næsten først og fremmest (ej, OK, det er faktisk datomæssigt senere placeret end næste punkt på dagsordenen). :-) Min egen, skal lige siges, og jeg elsker selve dagen. Der behøver ikke at ske noget – tværtimod, det er bare følelsen af, at den dag er min særlige dag, der betyder meget for mig.

  Teateret, for den nye sæson i Odense teater sættes i gang, og allerede den 4. september skal min mand og jeg se Ellen Hillingsø i Shakespeares En skærsommernatsdrøm.

  Min mand tager 2 uger til Frankrig, og så har jeg ellers hjem og kolonihave på programmet. I sidstnævnte er æblerne ved at være klar, så fryser fyldes med æbler i tern til æblegrød i løbet af de næste måneders tid, og mon ikke også der sniger sig en gang æblegrød ind til mig, så ikke alt fryses? Det satser jeg på. :-)

  HCA Halvmarathon for kvinder den 28. september.

  Det er så fast et program, jeg har, og det er bevidst, at der ikke er flere ting fastlåste, så jeg kan gå september igennem med plus på energiressourcekontoen rent mentalt. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:42

   Hvor lyder det som en skøn september! Og rigtig god fødselsdag til dig – jeg håber du kommer til at stornyde din dag :) (jeg er også fødselsdagsglad – så jeg forstår lige hvad du mener)
   Rigtig god fornøjelse med det hele, og sejt med halvmarathon!

 • CharlotteR skrev:
  29. august 2014 kl. 13:48

  Så hyggeligt med sådan en liste.

  I september begynder vores udbygningsprojekt. Det glæder jeg mig rigtigt meget til fordi NU ved jeg, at jeg inden for overskuelig fremtid endelig får en krativ arbejdsplads. Det har desværre ligget stille alt for længe på grund af pladsmangel.

  I september vil jeg også finde et nyt arbejde. Ok jeg finder måske ikke lige et nyt arbejde i september, men jeg vil påbegynde søgningen.

  Deudover står den på bryllup og fødselsdage

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:43

   Skønne planer, lækkert med en kreativ arbejdsplads.
   Rigtig god fornøjelse med det hele – jeg håber du finder dig et super dejlig nyt arbejde!

 • Dorthe Egeris Svendsen skrev:
  29. august 2014 kl. 18:21

  Jeg er først lige begyndt og følge din blog, og hvor er den god!
  Jeg har allerede prøvet en del af dine opskrifter af og indtil videre til stor fornøjelse(0: Synes det må være fantastisk og kunne gøre sin hobby til sin levevej. Glæde mig til flere spændene indlæg(0:
  Mvh. Dorthe

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 11:45

   Tusind tak for din søde hilsen og de pæne ord og stort velkommen til, ikke mindst :)
   – og ja det er virkelig dejligt, at jeg har kunnet lykkedes med det :)
   Kh AC

 • Rikke skrev:
  30. august 2014 kl. 19:24

  Inspirerende med sådan en liste!
  I september vil/skal jeg ud og spise med nogle gode venner i forbindelse med “smag på byen” har lige bestilt 4 billetter til en ny restaurant i mejlgade. Glæder mig!
  Og male en væg i en farve.
  Læse en god bog
  Skrive et brev til en ven
  Til venedig
  Begynde at løbe

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2014 kl. 20:37

   Hvor lyder det altså som skønne planer – at skrive et brev til en ven og at male en væg, giver mig lyst til at tilføje de punkter til min liste (det sidste når jeg dog nok ikke ;) )

 • Stine kristensen skrev:
  30. august 2014 kl. 22:32

  Hej Ann-Christine.
  Hvor er den fine lysestage fra som står til højre for din PC? Har set den slags flere gange på dine billeder og de er så fine.
  Nu går vi jo mod mørkere tider, så ku sådan et par stager passe rigtig godt hjemme hos os ;-)
  Tak for en inspirerede blog – glæder mig hver gang til at læse et nyt indlæg herinde og din bog er skrevet på ønskesedlen til min fødselsdag i oktober :-)

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2014 kl. 21:03

   Hej Stine,
   Den lysestage er fra casalinga som laver de fineste ting i keramik :) Jeg er ret vild med Trine Wengs design, det er også der mine pastelfarvede tallerkener er fra.
   Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at høre og jeg håber du får dit fødselsdagsgaveønske opfyldt ;)
   Kh AC

 • Christina skrev:
  31. august 2014 kl. 08:49

  Det lyder som din september bliver fyldt med gode oplevelser. Jeg glæder mig til at købe og læse din bog :-)
  Efter en lang august, hvor jeg er blevet udfordret af flere forskellige ting, glæder jeg mig til september, hvor jeg gerne skulle komme helt på plads i min nye lejlighed.

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2014 kl. 21:00

   Det er jeg glad for at du gør :) Og jeg glæder mig også meget (med sommerfugle i maven) over at tage hul på september.
   Jeg håber du får en god første efterårsmåned her i september og at den måned bliver meget nemmere at håndtere, end det lyder til at august var! :)
   God fornøjelse med indretning
   Kh AC

 • Jonna skrev:
  31. august 2014 kl. 13:45

  Skøn ide med månedslisten.
  Jeg elsker at lige få overblik og liste gode sager op-så kan man rigtig glæde sig.
  Min september byder på: Familie-kom-sammen med rødvin og grin, 2xKoncert: Mads Langer samt Gavin DeGraw, kaffedrikkeri, kreahygge, planlægning af blogtræf og at nyde det gode efterår. Håber på en tur i marselisborgskoven. Så smuk i efteråret… også der;-)

  Kh Jonna

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2014 kl. 20:47

   Uhh, det lyder som en skøn efterårsmåned! Jeg hørt Mads Langer på Skanderborg Festival sidste år – han var fantastisk!
   Rigtig god september til dig :)
   Kh AC

 • Henriette // blondinemor skrev:
  31. august 2014 kl. 22:08

  Hvor pudsigt… Jeg har lige udgivet et lignende indlæg på bloggen :) Er spændt på status sidst på måneden!

  • Ann-Christine skrev:
   1. september 2014 kl. 06:40

   Det er altså også nogle skønne indlæg at lave, jeg har haft temaet her på bloggen hver måned i et halvt års tid nu og synes virkelig det er en skøn måde at byde den kommende måned velkommen på :)

 • B skrev:
  2. september 2014 kl. 11:46

  Hvor er din fine læderkalender fra? :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. september 2014 kl. 21:36

   Den er fra Filofax :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.