Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sommerferieplaner-og-inspiration-til-rejsetips/

Sommerferieplaner og inspiration til rejsetips

sommerferieinspiration

Vi er startet nedtælling til den kommende sommerferie, som er lige snart og som starter her hos os den 1. juli.

Åh, hvor vi glæder os!

Jeg har mange bedste ferier på året. Hvert ferie har sin charme og særligt juleferien, efterårsferien og sommerferien topper listen. Sommerferiens værdsatte stille og langsommere tempo, forhåbentligt gode vejr, isvafler, sæsonens friske råvarer, uendeligt meget tid sammen med det allerbedste firkløver, strandture, oplevelser og udflugter.

Vores plan for i år er at være i sommerhus og så ellers tage det hele lidt som det kommer, alt efter vejret og dagsformen.

Små ture rundt i Danmark, vi har talt om bl.a Sydfyn, Tunø, Endelave og så overvejer vi måske også en lille tur til Hamborg og området lige syd for grænsen. Alt efter vejret – hvis det regner for meget, så kunne vi også sagtens finde på at pakke bilen og køre længere sydpå til varme og solskin – og blot booke på Airbnb undervejs, som vi når frem. Den slags ferieplaner er jeg kæmpe fan af, at alle muligheder er åbne og at kalenderen er stort set helt tom på forhånd.

emil fra lønneberg

Hvad skal I mon denne sommerferie? 

Blive hjemme og nyde den danske sommer?
Jeg har tidligere delt inspiration til Samsø her, mange tips til Aarhus her og så pønser jeg på et indlæg om gode steder at besøge ved Norsminde området og i det hele taget lave flere små guides til områder af Danmark, som byder på mange fine steder og masser variation i oplevelser og natur. I sommerhus, telt eller campingvogn. Blive hjemme og slappe af med langsommere tempo eller noget helt andet.

På tur, eventyr og nye spændende rejser?
Her er tips til 5 gode byer at overnatte i på vej på ferie sydpå. Der er også 15 gode tips til en vellykket bilferie med små børn. Både Tyskland og Sverige har vi rejst en del i. Men også mine indlæg om fx Frankrig og Belgien inde holder masser af skønne tips til ferier.

johan og Julie

7 kommentarer
 • Lis Madsen skrev:
  22. juni 2019 kl. 21:26

  Hej Ann-Christine.
  Det lyder som dejlige planer du og familien har for sommeren. Glæder mig til et indlæg om Norsminde området. Det kender jeg ikke rigtigt.
  Jeg skal være herhjemme på min terrasse og i min have. Måske besøge nogle Åbne Haver. Måske til stranden. Og ellers være sammen med mit barnebarn og min søn og svigerdatter.
  Rigtig god sommer til dig.?
  Kh Lis

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2019 kl. 19:40

   Det lyder virkelig også som en skøn sommer med dejlige sommerplaner ♡
   Rigtig god sommer til dig og din familie, Lis
   Kh AC

 • Anne skrev:
  24. juni 2019 kl. 17:46

  Kære Ann-Christine.
  Jeg mindes i har været i Harzen. Har du tip til seværdigheder med børn?
  Kh Anne

 • Anne skrev:
  26. juni 2019 kl. 10:27

  Her tager familien et par dage til Bremen, det ser ud til at være en hyggelig og smuk by – og så ligger den bare små to timer syd for Hamborg. Prøv at google den

  • Ann-Christine skrev:
   26. juni 2019 kl. 19:55

   Det har vi også talt lidt om, lyder nemlig til at være sådan en fin og hyggelig by.
   Rigtig god ferie til jer
   Kh AC

   • Trine skrev:
    29. juni 2019 kl. 08:40

    Bremen er så skøn og en positiv overraskelse- Lübeck er favorit og så hyggelig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.