Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/specier/

Specier med chokolade og kardemomme

Specier er en skøn julesmåkage, som er hurtig og nem at bage og her er de lækre småkager bagt med en skøn smag af chokolade, kardemomme og appelsinskal.

Den ubagte rulle dej, kan opbevares i fryseren i op til to måneder, og hvis den er gennemfrossen, så skal den blot tages ud af fryseren, lægges på køl i 30-60 minutter, hvorefter der kan skæres skiver til småkagerne.

De færdigbagte specier opbevares i en småkagedåse, hvor de holder sig sprøde i en uges tid.

Prøv også: min bedste opskrift på brunkager >>

PT1Hog15Mter

Specier

100 stk.    1 time og 15 minutter
100 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time og 15 minutter
Fremgangsmåde

Opløs hjortetaksalt i en spsk vand, og kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller miks dem sammen med en håndmikser ved lav hastighed.

Saml dejen i to stænger, som kommes i fryseren i en times tid.

Skær småkagerne ud i fine tynde skiver, læg dem på en bageplade med god afstand mellem og bag dem i en forvarmet ovn ved 160 grader varmluft i 6-7 minutter.